Jermakovič: "Sve znamo, ali došli smo po bodove"

Autor: Pavle Knežević
sreda 13.09.2017.
19:00
Izvor: Sportske.net

Trener BATE-a zna gde je došao i šta očekuje njegove igrače sutra na "Rajku", ali se ambicije ne menjaju.

fcbate.by
fcbate.by

Povezane vesti

Trener BATE-a Aleksandr Jermakovič rekao je danas je šampion Belorusije došao u Beograd da osvoji bodove protiv Crvene zvezde, ali je naglasio da zna gde je došao i šta očekuje njegovu ekipu.

"Kod nas je jako dobro raspoloženje, radujemo se što smo ušli u Ligu Evrope i za nas je ovo fudbalski praznik. Bez obzira sa kim igramo, mi uvek idemo na pobedu. Znamo gde smo došli, da je ovo veliki klub, kakvi su navijači i šta nas očekuje, ali bez obzira na sve, došli smo da uzmemo bodove", rekao je Jermačkovič novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

Beloruski trener poznaje Zvezdu, a kao njen najveći kvalitet ističe timsku igru.

"Crvena zvezda je ove sezone vrlo stabilna, igra vrlo stabilno i ne ide ispod određenog nivoa. Imaju vrlo dobre individualne kvalitete, a igraju kao tim. Veoma organizovano i u napadu i u odbrani, a mora se istaći da igraju vrlo agresivno kod kuće. Poznajemo njihov stil i probaćemo to da iskoristimo. Videćemo da li ćemo uspeti", rekao je Jermakovič.

On nije hteo da ističe pojedinca u timu Zvezde: "Svaka linija ima svog lidera, a to su Donald, Kanga i Boaći".

Jermakovič je ocenio i da je Arsenal jedini favorit u grupi, a da će se Zvezda, BATE i Keln ravnopravno boriti za drugo mesto.

Defanzivac Nemanja Milunović rekao je da mu je prijatno u Beogradu i da dobro poznaje crveno-bele.

"Jako prijatno je dolaziti u Beograd. Poznajem Zvezdu dobro. Naravno, izmenjen je sastav u odnosu na to kad sam ja igrao protiv njih, ali pratim srpski fudbal, posebno Zvezdu. Došli smo po bodove, videćemo šta će biti", rekao je Milunović.

Da li je saigračima pričao kakva ih atmosfera očekuje na "Rajku"?

"Upoznati su oni, znaju kako je ovde. Igrali smo pre dve godine ovde. Tada je bilo protiv Partizana, a znaju da su navijači Zvezde vatreniji, znaju kakav ih ambijent očekuje i navikli su na to", rekao je nekadašnji igrač lučanske Mladosti.

Defanzivac Jurica Buljat neće moći da igra zbog povrede, a ostali su spremni.

Utakmica Zvezda-BATE igra se sutra 21.05.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Moša Pućka
Thursday, 14.09.2017
12:49

Ako Zvezda bude odigrala kao protiv Sparte (prva utakmica), MINIMUM 3:0 vam ne gine .

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Thursday, 14.09.2017
06:11

Ovaj Belorus jos uvek ne kapira gde je dosao i protiv koga igra. Napred Zvezdo, napred Institucijo, napred ponosu Srbije i srpske dijaspore.