Jevtović: ''Kruži ta fotografija koja je svima jasna...''

Autor: Beta Beta
subota 04.03.2017.
22:09
Izvor: Beta

Fudbaleri Partizana nisu želeli mnogo da komentarišu neregularan gol Crvene zvezde u današnjem derbiju, kao ni da današnja utakmica nije mnogo toga odlučila u borbi za titulu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Vezni igrač crno-belih Marko Jevtović priznao je novinarima da mu je još "vruća glava" posle utakmice koja se završila 1:1.

"Mislim da nismo zaslužili da izgubimo i da je kao nagrada došao taj gol. Bili smo bolji u drugom poluvremenu. Ne želim da komentarišem sudjenje. Mislim da postoje nadležni koji su zaduženi za to. Nadam se njihovom pravičnom pogledu na celu utakmicu. Mislim da nismo zaslužili da izgubimo. Nije derbi bio preterano lep, ali znamo svi šta on nosi. Nažalost nije bio lep"
, rekao je Jevtović.

Zvezda je povela iz akcije koja je trebalo da bude prekinuta, jer je lopta izašla van terena.

"Kruži ta fotografija koja je svima jasna. Ne bih dalje komentarisao. Šta mogu da kažem a da sutra ne snosim posledice? Nije naše da komentarišemo to, svi su videli šta i kako. Eventualna pobeda Zvezde bi nas dovela u nezgodnu situaciju, ovako je ostalo isto.

A i da smo mi pobedili ne bi donelo ništa posebno, osim na psihološkom planu. Tu je i kup, ima još oko 20 utakmica da se odigra ovog proleća. Idemo iz utakmice u utakmicu"
, rekao je Jevtović.

Zvezda ima šest bodova prednosti u odnosu na Partizan, ali će se na kraju regularnog dela prvenstva deliti bodovi. Golman Filip Kljajić takođe je kazao da ima još mnogo da se igra do kraja prvenstva.

"I da smo izgubili, ne bi bilo sve gotovo. Pokazali smo da smo u ovom trenutku možda i najstabilnija ekipa u našoj ligi. Verovali smo, niko u svlačionici na poluvremenu nije nijednog trenutka ispustio veru i nadu u sebe. U drugom poluvremenu smo nametnuli svoj ritam", rekao je Kljajić.

Upitan kako se osećao kada je video da je lopta izašla van terena, on se blago nasmešio i odgovorio: "Verovatno kao i svi ostali na terenu. Stvarno neobična situacija za ozbiljan fudbal".

Nikola Milenković ocenio je da je tim mogao da postigne i drugi gol.

"Primili smo gol kako smo primili. Bio je dogovor na poluvremenu da izbacimo srce na teren, i da uradimo sve što je u našoj moći da preokrenemo meč. Donekle smo uspeli. U ovakvim okolnostima mislim da je ovo okej. Možda smo mogli da damo i taj drugi gol.

Nisu oni imali mnogo šansi. Taj gol su dali posle one situacije, i mislim da smo opet držali Zvezdu podalje od našeg gola. U drugom poluvremenu je bilo sve taktički perfektno.

Sada smo u seriji od 20 utakmica bez poraza, mislim da smo u fantastičnoj formi. Žao mi je što nismo i ovde pobedili. Zvezdi dišemo za vrat i nadam se na kraju tituli",
rekao je Milenković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Sunday, 05.03.2017
12:34

Koje to (lazi) mozda i nisu:-P

avatar
Dragan Petrov
Sunday, 05.03.2017
03:08

Sramota kako mogu da se raduju takvom golu , kad je i cela Srbija videla da je iz auta. Da su posteni trazili bi da se takav gol ponisti ! Tu se vidi obraz celog kluba !

avatar
Danilo Vujacic
Sunday, 05.03.2017
01:24

Sta mi je sa komentarima,sto ne prolaze?

avatar
Sunday, 05.03.2017
00:43

Igrači Partizana su samo odgovarali na pitanja novinara koji su ih postavljali u stilu da je normalno da se zvezdi priznaju neregularni golovi i da Partizan treba da bude zadovoljan što mu nije ukraden i taj jedan bod. Svima je jasno, a najviše ovima koji vode zvezdu da je Partizan mnogo jači zato i cele sezone kradu i nameštaju ne samo za sebe već i protiv Paritzana. Znaju da jedino tako imaju neke šanse da dođu do titule.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Sunday, 05.03.2017
00:12

Nije to nista, oni su odmah posle Derbija krenuli sa lazima i spinovanjem...

avatar
Lazar Grobar
Saturday, 04.03.2017
23:13

Amaterski derbi ! Jedan uzme loptu,drugi oduzme... Jedino su štoperi uspeli da povežu 2 dodavanja. Jedan igrač krene da dribla,trojica odu na njega,on se izbori za loptu pa je na kraju izgubi.

avatar
odjava
Saturday, 04.03.2017
23:45

u pravu si 100 posto . zvezda nikad slabija a mi se borimo kao sa Realom

avatar
Sunday, 05.03.2017
00:54

Sudije Partizanu ne dozvoljavaju da igra u ovoj ligi, a drugi protiv njega ne znaju, ne mogu, slabi su, kako god. Startovi Petkovića guranje Đurđevića s leća i laktom u glavu Leonarda u kontri, kao i provokacija prema Evertonu su žuti kartoni. Startovi Donalda laktom u predelu vrata Evertona i ona produžena noga nad Jankovićem s namernom da ga udari su žuti kartoni. Povlačenje Ruiza s leđa nad Vulićevićem kao i napad na pomoćnika su žuti kartoni. Dva puta je Luković rukama s leđa bacao Đurđevića na zemlju i imao jedan prekršaj za žuti karton pre nego što je dobio jedini žuti karton. zvezdini igrači su znali da nedozvoljenim startovima mogu da vrše destrukciju i da neće biti kažnjeni za to. Kada ideš na igrača da napraviš običan prekršaj ima neke šanse da te izbegne ali ako slobodno uvek možeš da koristiš i ruke i noge i prekomeran intezitet protivnik nema gotovo nikakve šanse da izbegne prekršaj. 48 prekršaja, uz odugovlačenje igrača zvezde u 2p, plus prekidi huligana i ovaj problem o kome pričam pa kako vi mislite da se igra fudbal u takvim uslovima. Da su se sastali Real i Barselona ne bi mogli više da prikažu ukoliko bi jedan tim glumio zvezdu, a drugi pokušavao da igra fudbal. Ovo izgleda da je malo kome jasno u Srbiji, nažalost. Zato je naš fudbal počeo da kopa dno jer se igra zbog sudija koji će da iskreira rezultat onome kome treba.