Jevtović po odlasku: "Osećam se prazno..."

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 02.07.2022.
14:30
Izvor: Sportske.net

Marko Jevtović istakao da je dao sve od sebe da klub osvoji titulu...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Dosadašnji fudbaler Partizana Marko Jevtović će u toku današnjeg dana obaviti medicinske preglede i potpisati dvogodišnji ugovor sa turskim Gazijantepom, saopštili su crno-beli.

"U Turskoj sam ostavio dobar utisak i stekao mnoštvo prijatelja. Verujem da ću na isti način nastaviti da predstavljam i sebe i Partizan i Srbiju. Idem da uživam u fudbalu i nadmećem se", rekao je Jevtović, prenosi klub.

Jevtović je u Partizanu bio u dva mandata. Prvi put od 2015. do 2018. godine, kada je osvojio "duplu krunu", u sezoni 2016/17. U Partizan se vratio na polusezoni 2022. godine.

"Iako sam imao poziva sa drugih strana, došao sam zimus sa velikom ambicijom da probamo da u tih šest meseci ponovimo 2017. godinu i 'duplu krunu'. Hteo sam da pomognem koliko god mogu. Nažalost, nismo uspeli iz mnogo razloga i ostaje mi veliki žal zbog toga", rekao je Jevtović.

"I dalje se osećam prazno i zaista ne znam koliko je bodova dovoljno da se uzme trofej. Mi smo dali i više od svojih mogućnosti u borbi za trofeje", dodao je on.

Jevtović je istakao da je "Partizan u najboljim mogućim rukama - rukama sjajnog trenera i sjajnih igrača".

"Igraće se moderan, lep fudbal i navijači će moći da uživaju. Nadam se i verujem u podršku navijača i kada bude dobro, a još više kada bude loših trenutaka", rekao je on.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke