Jevtović primetio ''frapantnu sličnost'' sa Partizanovom šampionskom godinom!

Autor: Darko Mitrović
petak 04.02.2022.
18:26
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Najnoviji povratnik u redove Partizana ponovo oseća ''miris titule''.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Posle povrede Danila Pantića, uprava Partizana je ekspresno reagovala angažovanjem Marka Jevtovića, koji je uz Ljubomira Fejsu jedino pojačanje crno-belih ove zime.

On se, poput Fejse, vratio u Partizan, čije je boje već branio u periodu od 2015. do 2018. godine i bio akter osvajanja duple krune u sezoni 2016/17. U razgovoru sa novinarima u Turskoj, Jevtović ističe da ga atmosfera u ekipi i oko nje, kao i način rada trenera Stanojevića neodoljivo podseća na tu šampionsku godinu.

''Nadam se da ćemo ponovo obradovati navijače na taj način. Dupla kruna iz 2017. godine je posebna u sećanjima svih nas, ta energija koja nas je nosila, vukla tokom cele sezone, posebno u prolećnom delu. Posle je došla i ta proslava, korteo i smatram da mi je to najlepši period u karijeri, Vidim da se slična energija oseća i sada, u ekipi i stručnom štabu, da je sve na maksimalnom nivou.

Oseća se ta neka energija koja je potrebna za uspeh. Za nas koji smo gledali sa strane prvih šest meseci, sličnost je frapantna, Kao da možeš da 'napipaš' istovetne događaje. Od razvoja situacije u ligi, atmosfere u timu do trenerske sličnosti. Pričao sam i sa igračima i delimo isto mišljenje. Naravno, potrebno je nastaviti u istom ritmu i na proleće, jer tek slede veliki izazovi'', istakao je Jevtović, a prenosi ''Telegraf''.

Trenera Stanojevića je okarakterisao kao nekog ko je pokretač te šampionske energije i da je to preneo i na igrače.

''Prijatno je biti u Partizanu, ambicije su velike, motiva ima, atmosfera je sjajna i samo treba tako nastaviti'', poručio je Jevtović i dodao da ima osećaj kao da je juče otišao iz kluba, jer je sve vreme bio u kontaktu sa bivšim i sadašnjim saigračima i pratio rezultate ekipe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke