Jojić i Urošević saglasni: "Naivan gol na kraju"

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 19.09.2021.
21:50
Izvor: Sportske.net

Priznaju da nisu počeli meč kako su želeli.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana izjavili su da je njihova ekipa bila bolja u večerašnjem "večitom" derbiju protiv Crvene zvezde, izuzev na početku meča, i da je zaslužila pobedu.

"Prvih 15-20 minuta smo igrali nekako bojažljivo. Zvezda je bila za nijansu bolji rival, ali od tog momenta smo samo mi postojali na terenu. Igrali smo dosta bolje, stvarali šanse, dali gol. Ostaje žal što nismo dali još neki gol i priveli utakmicu kraju jer mislim da je najrealnije bilo da danas pobedimo. Na kraju smo primili naivan gol", rekao je Miloš Jojić.

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigrali su večeras nerešeno 1:1, u derbi meču devetog kola Super lige Srbije, o čemu možete više čitati OVDE.

Crno-beli su poveli u 165. "večitom" derbiju golom Bibrasa Natha u 36. minutu, a izjednačenje i bod Crvenoj zvezdi na stadionu u Humskoj doneo je Aleksandar Katai u 83. minutu.

Partizan je i dalje prvi na tabeli, sada ima 22 boda, dva više od crveno-belih.

"Mislim da smo imali tri-četiri dobre šanse... Samo da smo bili malo koncentrisaniji, da smo postigli i taj drugi gol. Slabije smo ušli u utakmicu, dok nismo došli do svoje igre, nakon čega smo uspostavili kontrolu. Nesrećno smo primili gol na kraju", rekao je Slobodan Urošević.

"I dalje smo na dva boda prednosti, trudićemo se da nastavimo da pobedjujemo i održimo prednost", dodao je on.

Fudbaleri Partizana će u narednom kolu domaćeg šampionata gostovati Mladosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Sunday, 19.09.2021
23:34

Gledao sam fragmente, pre svega jer me je nervirao način igre Partizana. Kakav je to manir da se igra *na sigurno* tako što se ogroman broj lopti šutne što dalje. Partizan ima znatno kvalitetniji tim, ali Zvezdini igrači i tim u ukupnosti ima mnogo više samopouzdanja, mnogo više srca. Česti promašaji, ishitreni šutevi, brzopleta *dodavanja* koja često deluju kao neka alibi igra, nekakve čudne kombinacije driblinga i pretrčavanja Jovića npr, koje su uglavnom završavale čim su započete su sve zajedno pokazatelj nekakve psihološke nesigurnosti, straha, možda kompleksa. Da, Partizanu je poništen verovatno čist gol RIkarda, ali kad se prisetim ukupnog utiska i načina igre jednih i drugih - nerešeno je najmanje što je po tom segmentu Zvezda zaslužila. Rekao bih da u oni odigrali svojih 60%, a Partizan svojih 35%.