Jojić najavljuje pobednički niz, a šta misli o Belgijancima?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 18.10.2021.
12:57
Izvor: Sportske.net

Miloš Jojić čeka veliki meč protiv Genta.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Miloš Jojić rekao je da je najvažnije da njegov tim protiv Radnika osvojio nova tri boda u Super ligi Srbije i dodao da će crno-beli i u četvrtak protiv Genta ići na pobedu.

"Najbitnije je da smo uzeli tri boda i da nismo primili gol. Znali smo šta nas očekuje danas. To je protivnik koji se vrati iza lopte, čekali su svoju šansu iz kontranapada, na kraju je nisu dočekali što je dobro - znači da smo se dobro pripremili i dobro izgledali na terenu", rekao je Jojić za klupski sajt.

"Pobeda je mogla da bude ubedljivija, ali moramo biti zadovoljni sa 2:0. Napravili smo dobru uvertiru za četvrtak", dodao je on.

Fudbaleri Partizana pobedili su juče na svom terenu Radnik iz Surdulice sa 2:0, u 13. kolu Super lige Srbije i time osvojili nova tri boda neophodna za čuvanje prve pozicije na tabeli.

Crno-bele u četvrtak očekuje duel protiv Genta, u trećem kolu Grupe B Lige konferencija.

"Najbitnije je da se pobede nižu. Imamo evropsku utakmicu pred nama, i u Ligi konferencija želimo da izvučemo maksimum. Spremamo se za pobedu i idemo na pobedu. Igramo pred našim navijačima, nadamo se da će doći veliki broj ljudi na stadion da nas podrži", rekao je Jojić.

Govoreći o Gentu, Jojić je istakao da je reč o nezgodnoj ekipi.

"U prvenstvu im 'ne cvetaju ruže', nisu baš dobro startovali, uzeli su malo bodova u odnosu na ono što se učekuje od njih, ali sigurno je da su jako nezgodna ekipa. Imaju par dobrih pojedinaca", rekao je Jojić.

Utakmica između Partizana i Genta, koji posle dva kola imaju po šest bodova, igra se u četvrtak od 21.00 u Humskoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke