Jojić potpisuje ''za par dana'', ali ne za Partizan

Autor: Darko Mitrović
subota 28.01.2023.
20:02
Izvor: Sportske.net

Bliži se rasplet.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Od letošnjeg odlaska iz Partizana, iskusni vezista Miloš Jojić nije uspeo da pronađe odgovarajući angažman, pa je ove zime ponovo priključen ekipi iz Humske.

Čak ga je trener Gordan Petrić poveo na pripreme u Antaliju, gde je upisao dva nastupa od po 45 minuta i izgledalo je da sve ide ka tome da Jojić ove zime ipak potpiše novi ugovor sa Partizanom.

Ali, to se neće dogoditi, što je Petrić i potvrdio u razgovoru sa novinarima na kraju boravka crno-bele ekspedicije u Antaliji. Tom prilikom, Petrić je potvrdio i da je Jojića želeo jesenas, ali da je tada igrač imao drugačije planove.

''Joja (prim.aut – Miloš Jojić) je bio na Teleoptiku, trenirao je sa nama, hteo sam da potpiše za nas. U tom momentu smo imali problem sa vezistima.

On je tada bio izričit da neće da nastavi saradnju sa Partizanom iz njemu znanih razloga. Ja sam rekao da sve to oko njega mogu da hendlujem, u smislu nekog njegovog eventualnog problema sa navijačima ili nečeg te vrste.

Sada nije realno da potpiše, iako je on kvalitetan igrač i uklopio bi se u svlačionicu i način igre u narednom periodu. On je pokazao da je pravi profesionalac. Naći će klub u narednih par dana i ja mu želim puno sreće'', izjavio je Petrić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke