Jokić bez dileme, Partizan dvostruko oštećen u Novom Sadu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.04.2021.
22:08
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

''Od pet kriterijuma, svih pet je bilo za crveni karton''.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Utakmicu između Vojvodine i Partizana u polufinalu Kupa obeležio je i veliki broj prekršaja, bilo je spornih situacija koje je večeras analizirao Zdravko jokić na Areni Sport.

Prva sporna situacija već u uvodnom delu meča, oštar start Nemanje Čovića na beka Partizana Aleksandra Miljkovića. Fudbaler Vojvodine je prošao sa žutim kartonom, ali Jokić nema nikakvu dilemu, karton je trebalo da bude crvene boje.

''Prvo, da li igrač ide na loptu, ili ima lošu nameru? Dalje, pravac stopala, intenzitet, da li je taj start mogao da ugrozi bezbednost igrača...

On ide preko lopte, stopalo pravac u koleno. Gde je lopta? On ne ide na loptu. Ugrožava bezbednost igrača. Nažalost, Srđan Jovanović je na dva metra od njega. Od pet kriterijuma, ima svih pet kriterijuma za crveni karton'', uveren je Jokić.

Novosađani su u desetom minutu protestovali zbog dosuđenog prekršaja za Partizan, posle kog su crno-beli poveli.

''Vidite da ga povlači, vuče ga za rukav i igrač Partizana pada unazad. Srđan je to dobro video, bio je dijagonalno. Nije on ni mogao da zna da će posle toga biti postignut gol'', objasnio je Jokić.

Posle kornera u 25. minutu, Vujačić je zahvatio loptu glavom, ali je jedan igrač Vojvodine zadržao Šćekića da ne sačeka loptu na drugoj stativi.

''Da Šćekić nije držan, on bi išao na tu loptu. Zaključak - kazneni udarac'', jasan je jokić.

Da li je Šćekić trebalo da dobije drugi žuti karton, kada je zakačio laktom protivničkog igrača u skoku?

''Mislim da u momentu kad Šćekić skače, njegova ruka je već u tom položaju, ali igrač dolazi na tu ruku. Nije za drugi žuti karton''.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Wednesday, 21.04.2021
22:13

Jel moguće da je ovaj rekao da je Partizan oštećen???