Jokićeve čestitke sudiji Radakoviću za meč Partizana i Napretka!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 14.03.2024.
18:30
Izvor: Sportske.net

Dobra ocena za Radakovića.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Potvrdu onoga što je danas rekao Raka Đurović čuli smo i od Zdravka Jokića. 

Sudijski analitičar koji je često gost TV Arena sport u emisiji "Pregled kola" je i ovoga puta potvrdio da je sudija Nikola Radaković obavio dobar posao. 

U situaciji koja je bila sporna Nemanja Nikolić je pao u kaznenom prostoru posle sudara sa golmanom Savićem, ali sudija Radaković nije odlučio da pokaže na belu tačku, niti je reagovala VAR soba. 

"Više puta ponavljamo u našim emisijama da postoji razlika između starta igrača i golmana. Kada je golman u pitanju, ako prilikom starta odigra loptom, a onda dođe do kontakta ili sudara sa napadačem, nema prekršaja", rekao je Zdravko Jokić u emisiji "Pregled kola" na TV Arena sport. 

Jokić je pohvalno govorio u čitavoj emisiji o sudiji Radakoviću i čini se da Partizan razloge poraza treba da traži u nekim drugim stvarima...

"Sudio je vrlo dobro, pokazao da može da podnese pritisak. Pokazao je osećaj za igru, vrlo dobro suđenje jednog mladog sudije koji je pokazao da Sudijska komisija može da se osloni na njega u budućnosti", rekao je Jokić. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Raka
Thursday, 14.03.2024
22:45

Srešćemo se negde 100%.....

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 14.03.2024
22:40

Kaže kod igranja rukom, ruka nije činila telo većim. Jedino ako telo ima oblik zvona. Ovaj izlapeli starkelja nema veze sa fudbalom. Njemu je sudar glavama pri čemu igrač CZ prvi udara rukom u lice igrača Čuke smatra penalom, a start nad Nikolićem čist. Zatim, ruka u padu kod TSC nije u prirodnom položaju, a ovo jeste? Ko je ovde lud i zašto je sve ofarbano u crveno?

avatar
Rašo
Thursday, 14.03.2024
19:40

U Srbiji golman može protivničkog igrača ubosti nožem i neće biti penal.