Joksimović pred Železničar: "Oni ovaj meč projektuju kao najvažniji u sezoni"

Autor: Mladen Heleta
petak 26.04.2024.
23:30
Izvor: Sportske.net

Duel u Pančevu igra se sutra od 20 sati.

FK Radnički Niš
FK Radnički Niš

Povezane vesti

Trener Radničkog iz Niša Dejan Joksimović izjavio je danas pred duel sa Železničarom da je za pančevačku ekipu taj duel "verovatno najvažniji u sezoni".

"Igramo protiv još jedne ekipe koja nam je u ovoj sezoni "uzela" 5 bodova, tako da očekujem reakciju naše ekipe u smislu rezultata. U jako teškoj situaciji su na tabeli, oni verovatno ovu utakmicu projektuju kao najvažniju u sezoni. Sa druge strane, iznenađuje ta pozicija jer imaju individualni kvalitet igrača u svom sastavu", izjavio je Joksimović, a preneo klub.

U 32. kolu Super lige Srbije, odnosno drugom kolu plej-auta, fudbaleri Radničkog gostuju u Pančevu ekipi Železničara.

"Treba da obratimo pažnju na to da su jako potenta ekipa, koja igra sa dva pokretljiva napadača koji u rotacijama mogu da naprave problem protivniku. Dobro napadaju prostor i iza leđa protivničke odbrane, a takođe su dobri i kod bočnih lopti. U odnosu na ove činjenice smo se i mi pripremali", dodao je on.

Meč je na programu sutra od 20 časova.

"Mi imamo problema sa našim rosterom. Moraćemo da napravimo dobar balans, ali ja ne sumnjam u druge igrače koji će dobti šansu jer i naš sastav je dosta dobro popunjen i da će igrači iskoristiti svoju šansu", rekao je Joksimović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke