Joksimović preporodio Nišlije, pali i ''zmajevi'' na ''Čairu''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.04.2024.
18:24
Izvor: Sportske.net

Treća uzastopna pobeda niškog Radničkog.

© 2024 Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© 2024 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri niškog Radničkog su u sve boljoj formi od dolaska novog trenera Dejana Joksimovića.

Oni su danas u 29. kolu na svom terenu savladali ekipu Voždovca sa 2:1 i probili se na deseto mesto na tabeli sa 32 boda, a ''zmajevi'' su pali na dvanaestu poziciju sa dva boda manje.

Radnički je do treće pobede u nizu došao posle preokreta, jer su prvi do gola stigli gosti, i to u 24. minutu kada je Kolarević na asistenciju Đuričića savladao mladog golmana Stevanovića - 0:1.

Već u 28. minutu Radnički je stigao do izjednačenja. Belaković je sa leve strane uputio loptu ispred peterca gostiju, a tu se odlično snađao Vanja Ilić koji je na oko sedam metara uputio udarac i pogodio levi ugao gola ''zmajeva'' - 1:1.

Tim rezultatom se ušlo u drugo poluvreme, a gol odluke je postignut posle samo tri minuta igre u nastavku.  Tek što je ušao u igru umsto Cvetkovića, sa ivice kaznenog prostora šutirao je Vukić, gađao je donji desni ugao, a lopta se od stative odbila u mrežu - 2:1.

Sve je mogao da reši Stajić, koji je u 73. minutu uputio projektil pod prečku sa nekih 17 metara, ali je golman Voždovca uspeo da tu loptu izbije u korner.

Do kraja bez većih uzbuđenja, Radnički je uspeo da zadrći minimalnu prednost i osvoji veoma važna tri boda u borbi za opstanak.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke