Jorgačević skautirao Partizan za Belgijance, zna najslabiju kariku!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 19.10.2021.
17:15
Izvor: Sportske.net

Šta misli nekadašnji reprezentativac?

worldfootball.net
worldfootball.net

Povezane vesti

Pamte vrlo dobro Bojana Jorgačevića u ekipi Genta. 

Ostavio je dubok trag u tom timu nekadašnji golman Rada, zapravo, to je klub za koji je branio najviše utakmica. 

Upravo je on govorio za belgijski "Niuvsbald" pred utakmicu Partizana i Genta, dva favorita za prolazak u narednu rundu Lige konferencija, a skautirao je ekipu crno-belih. 

"Vezali su šest pobeda u zvaničnim utakmicama. Retko su van ritma i jedini poraz ove sezone su pretrpeli u gostima Santa Klari, a jedini remi u prvenstvu upisali su protiv Crvene zvezde. Golman Popović je mlad i neiskusan, ali ima fantastične dane. Nekad se, sa druge strane, vidi i njegova ranjivost. Štoperski par Saničanin - Miletić je čvrst u duelima i opasan u ofanzivi prilikom prekida, ali svakako da Gent ima svoje šanse", rekao je nekadašnji golman naše reprezentacije. 

Saša Zdjelar je igrač kog Jorgačević izuzetno ceni. 

"Partizan ima iskusan vezni red. Zdjelar je glavna karika, dosta se kreće i vrši presing po celom terenu. Ipak, Natho je neprikosnovena zvezda tima, može jednim potezom da odluči utakmicu. Ukoliko ga Gent neutrališe obaviće 50 odsto posla. Rikardo je prva pretnja u ofanzivi i zajedno sa Markovićem i Menigom čini veoma opasnu trojku", rekao je on. 

Onda je govorio o manama crno-belih. 

"Najveće šanse Genta su po bokovima. Posebno nestabilan je Miljković koji je veoma ranjiv i nesiguran kada je ispred njega brz protivnik. Na tom boku je i Markovć koji ima vrlo malo udela u defanzivi. Na levoj strani je Urošević koji šalje dosta centaršuteva, ali oni nisu uvek tačni i izlascima napred ostavljaju dosta prostora pozadi", analizirao je Jorgačević. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak