Još dva potpisa u Vojvodini!

Autor: Darko Mitrović
petak 13.09.2024.
11:15
Izvor: Sportske.net

Novosađani vrlo aktivni u finišu letnje pijace.

fkvojvodina.rs/Nenad Mihajlović
fkvojvodina.rs/Nenad Mihajlović

Povezane vesti

Posle Marka Mladenovića iz Ajntrahta i Angolca Depua iz Žil Visentea, koji su značajno pojačali konkurenciju u ofanzivi, Vojvodina je ozvaničila još dva važna potpisa.

Naime, odlični defanzivac Kolins Sičendže koji je ovog leta došao na pozajmicu iz švedskog AIK-a, od juče je i zvanično član Vojvodine, koja je otkupila njegov ugovor i potpisala novi - do 2027. godine.

''Sičendže je od dolaska u klub pre dva meseca odigrao sedam utakmica u svim takmičenjima, a svojim kvalitetom pokazao je da zaslužuje poverenje stručnog štaba, te da će biti oslonac u odbrani Vojvodine i da je pred njim svetla budućnost'', saopštili su iz Vojvodine i sičendžeu poželeli mnogo uspeha u narednom periodu, u dresu Vojvodine.

Već danas, novi potpis na ''Karađorđu''! Dvadesetdvogodišnji vezista Dragan Kokanović je danas potpisao novi ugovor sa Vojvodinom, koji će takođe važiti do leta 2027. godine, saopštio je klub.

''Kokanović ima 22 godine, prošao je sve mlađe kategorije Vojvodine, ali je u seniorskom fudbalu išao na pozajmice u Kabel i Mladost GAT.

Kokanović igra na poziciji veznog igrača, a za prvi tim 'stare dame' debitovao je još kod Nenada Lalatovića, u finišu sezone 2020/21, nakon čega su usledile pozajmice u Kabel i Mladost GAT.

U dresu Mladosti odigrao je 32 utakmice, uz učinak od šest golova i pet asistencija'', navodi se na klupskom sajtu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke