Još jedan derbi posle kog će se najviše pričati o suđenju...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 18.10.2020.
19:00
Izvor: Sportske.net

Zvezda posle 11. kola zadržala osam bodova prednosti na tabeli.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

U 163. večitom derbiju nije bilo pobednika, Partizan - Crvena zvezda 1:1.

Utakmica je počela idealno za Partizan, crno-beli su poveli iz svoje prve prave prilike, već u petom minutu meča.

Zvezdin mladi štoper Strahinja Eraković je napravio veliku grešku, izgubio je loptu ispred svog kaznenog prostora, Suma ju je osvojio, a onda proigrao Jojića, na kraju Asano prosleđuje ka Filipu Stevanoviću, koji sa 15 metara pogađa mrežu istrčalog Milana Borjana - 1:0.

Međutim, samo pet minuta kasnije, raspoloženi Suma je doživeo povredu zbog koje je morao da napusti teren. Sanogo ga je u jednom duelu zakačio rukom po oku i Partizanov ofanzivni vezista nije mogao da nastavi meč.

Lazar Marković je od 15. minuta ušao na teren, a Suma je odmah sa stadiona prevezen na preglede na VMA. I sam Marković je kasnije osetio žestinu duela sa Sanogom, koji je tada kažnjem i žutim kartonom, ali za razliku od Sume, bivši fudbaler Liverpula je odigrao meč do kraja.

Zvezda je u većem delu meča imala veći posed lopte, inicijativu, a Partizan je zahvaljujući ranom vođstvu mogao da priliku traži iz kontranapada.

U finišu poluvremena, Lazar Marković je iz jedne takve kontre propustio stopostotnu priliku, kada je očajno šutirao nakon što je prošao Erakovića. Par minuta kasnije Asano je odlično, ali zamalo neprecizno, šutirao sa ivice kaznenog prostora, a Zvezda je pripretila u nadoknadi vremena prvopg dela preko Falćinelija. Katai je tada izveo slobodan udarac, Falćineli je šutirao glavom pored istrčalog Stojkovića, ali opet zamalo pored gola.

Zvezdin trener je na početku drugog dela pružio priliku Spiridonoviću umesto Gavrića i vrlo brzo je Spiridonović pripremio priliku za Gobeljića.

Sve se dogodilo u 52. minutu posle prodora Spiridonovića, neuspela ofsajd zamka Partizana, Svetozar Marković je zakasnio, a Banjak uklizao Gobeljiću koji na kraju pogađa stativu Stojkovićevog gola.

Zvezda je vršila pritisak, uveo je Stanković i Pavkova da pojača napad i par minuta kasnije, u 73. minutu crveno-beli su iznudili penal.

Katai je najpre iznudio korner koji je bio sporan u svemu ovome, a posle tog kornera Sanogo je oboren od strane Jojića i sudija Novak Simović je pokazao na belu tačku.

Katai je bio siguran sa bele tačke, Zvezda je izjednačila, a trener Stanojević i svi sa klupe Partizana bili su besni na arbitra zbog pomenutog kornera.

Sanogo je u nadoknadi zaradio drugi žuti karton, Zvezda je završila meč sa igračem manje, a par minuta pre toga Asano je propustio priliku posle centaršuta sa desne strane. Pokušao je Japanac efektno, petom, ali je pogodio spoljni deo mreže.
-
Baner 15
-
PARTIZAN: Stojković - Urošević, Banjak, S. Marković (Vitas od 88.), Miljković - Natho (Smiljanić od 62.), Zdjelar, F. Stevanović (Lutovac od 62.), Suma (L. Marković od 15.), Jojić (Obradović od 88.) - Asano.

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gobeljić (Gajić od 69.), Eraković, Degenek, Rodić - Sanogo, Ben (Pavkov od 69.), Nikolić, Katai, Gavrić (Spiridonović od 46.) - Falćineli (Vukanović od 84.)
.
 
Standings provided by SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

103 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 19.10.2020
00:55

Ponavlja se stara prica sa derbija, kao da je neko prokletstvo baceno na nas da dok uzimamo titule sa 20+ bodova u derbijima se igra nekako mlako, bez posebne zelje za pobedom. I uz to, mnogo sansi koje se ne iskoriste, mladi igraci kao po pravilu igraju lose... Derbi jeste utakmica gde uvek ne pobedjuje bolji ali ovde je samo Deki krivac jer imamo mnogo bolji tim i ovo vec postaje previse da bi se okarakterisalo kao nismo imali srece, lose sudijske odluke i slicno. Razocaran sam ovim remijem

avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 19.10.2020
00:47

Onaj mali kraj aut linije se mnogo zapenio posle penala, fantastican osecaj

avatar
Vlada Mutavi
Monday, 19.10.2020
00:06

Opet kukanje na sudije. Sudija je definitivno grešio, ali ne s nekom namerom već što ili nije dobro video, ili u tom trenutku nije imao znanja da donese pravu odluku. Partizan nije oštećen od strane sudije, bar ne namerno. Korner jeste diskutabilan s obzirom da se zaista ne vidi, a puštan je snimak iz više uglova, da je lopta dotakla bilo koga iz Partizana, no opet, sudija je bio veoma blizu, pa je možda i video ono što kamere nisu zabeležilče.
Partizana je oštetio Stranojević. Tim koji je izveo je nešto što ni poćetnik u trenerskom poslu ne bi učinio.Za pola igrača zaista ne znam šta su igrali. Nemam pojma ni da li je neko igrao špca ili bar takozvanog lažnog špica. Ako je Stanojević zamislio da to bude L.Marković, onda je grdno pogrešio s obzirom da Marković jednostavno ne ume da postigne gol.
Jojić, za koga većina nas zna šta ume da igrta, danas je igrao nešto što se ne može svrstati ni u jednu poziciju na terenu. Sve u svemu užas od taktike.
Ako je neko danas mogao da bude bolji od svih drugih to su Suma i Sadik. Ovog drugog su prodali u bescenje, a ovog prvog po ko zna koji put u derbiju, igrači zvezde su onemogućili da odigra celu utakmicu.
No i to je stvar taktike.

avatar
Shadows
Sunday, 18.10.2020
22:32

Zamislite sampiona dominantnog u ding ding ligi kojeg ubije najslabiji Partizan.Raduju se bodu jer idu na sendvic inace bi gladni na spavanje.Naredne 4.godine znamo ko ce biti sampion on se bira na izborima

avatar
Steph22
Monday, 19.10.2020
00:42

Eto Partizan ide svakako gladan na spavanje

avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 19.10.2020
00:42

Zvuci poznato, kao pre desetak godina 😉

avatar
Аполо
Sunday, 18.10.2020
22:25

Добро је да има о чему и да се прича. Квалитет фудбала једна веееелика нула. Нисам успео ни да одгледам до краја од досаде и окренуо сам канал. Срамота колико се уопште пажње поклања овом дербију, као да играју 2 клуба финале Лиге Шампиона. Држава боље да улаже средства у спортове где смо заиста компетентни попут кошарке, одбојке и ватерпола, а не у овај циркус звани фудбал.

avatar
napred Panktizan!
Monday, 19.10.2020
01:07

A zasto bi drzava ulagala pare u sport, a da to nisu tereni za decu i citavu naciju? Pare koje se daju prvenstveno zvezdi, ali i Partizanu, pa i drugima, sigurno mogu pametnije da se utrose.

avatar
Tas123
Monday, 19.10.2020
08:03

Da drzava ulaze kako treba da ulaze bilo bi mnogo bolje, a ne da nas urnise sa favorizovanjem 1 kluba ( u zavisnosti od politike) i ogranicenjem na 4 stranca i 2 bonus igraca gde nikad nije uigrana prava startna postava, imali bi 2-3 kluba u rangu lige evrope minimum.
Privatizacija bi nam legla kao budali samar (PARTIZANU)

avatar
magister
Sunday, 18.10.2020
22:06

Komentarisao niz sudijskih grešaka na štetu Partizana u tekstu o analizi sudije Jokića, a nisam se dotakao činjenice da li je bio korner pre penala ili ne, zato što nisam siguran i pretpostavljam da je sudina mogao i da vidi i da čuje bolje od nas na tv, ali mnogo toga je bilo loše od sudije Jokića.

Ipak, moj osnovni utisak je: najslabija Partizanova igra u derbiju u poslednjih 4, 5 godina. Prvo - sastav iz koga se ne vidi šta se u stvari želi, a onda i potvrda toga na terenu, užasna igra prvih 45', pa i skoro cele utakmice ili bar do penala, posle koga igrači pokušavaju da igraju fudbal.

Pritom, ne znam da li je gore odbrani, u sredini ili u napadu. Ima tu sjajnih startova i ukupno bar na prvi pogled maestralne igre S. Markovića, ali svako ubacivanje sa strane je horor šou za Partizan i prodori i centaršutevi. Lopta se šeta po šesnaestercu, a kad pogledaš repeticiju vidiš po 5, 6 igrača Partizana jedne do drugih, čuvaju jedni druge, na suprotnom kraju od glavnog zbivanja!? Bilo je tu i blokova Zvezdinih igrača sa faulovima, ali moramo umeti da se od toga branimo. Banjak je u 1 na 1 izgleda dobar, ali nisam siguran da ume da sagleda protivničku akciju i da oseća prostor. On ume da čuva igrača i to je sve.

U sredini, solidno u defanzivi, ali Zvezda ipak razvija igru i ima u prvom bar 6, 7 situacija koje su mogle biti gol. Bilo je cele utakmice i 3, 4 odlične duge lopte u prostor, ali sve u svemu Zdjelar, Natko, Jojić, očekivalo bi se da umeju da naprave mnogo više akcija nego što su uspevali. Nit se nude, niti grade igru, Partizan često poput provincijskih timova šutira loptu što dalje i u aut, čak i kad igrač ima loptu u nogama. I to rade i igrači sredine terena. Koja je u stvari bila ideja sa Jojićem. Kad se pogleda sastav, on je igrao umesto Sadika, što je onda dovelo do tumbanja ostalih, pa je Asano, nešto između špica i krila, a Stevanović desno, skoro bez uspešnog pokušaja da prođe (dao je gol, on je talentovan momak, mada se i tu prvo nespretno sapleo o loptu u prijemu, pa kad mu je jedino preostalo da šutne - to je dobro uradio, jer za razliku od većine napadača Partizana, on gleda gde šutira, gde lopta moće da prođe i gađa).

Suma je utakmicu počeo - spektakularno. Dok je on igrao, u svakom napadu je moglo nešto da se očekuje. Onda je dobio udarac šakom u glavu, bez kazne za Sanoga. L. Marković je neverovatno loše trčao s loptom prema golu kad je bio sam, da je to bilo 2 : 0, možda bi sve bilo drugačije. Ali i pored tih par situacija, Sumine 2, 3, ta lopta Natka na L. Markovića, njegov sjajan prijem, jedan sjajan šut Asana, tik pored gola (navijač Zvezde koji je prenosio na lažnom b92, kaće pola metra - metar, a vidi se da je 10-15cm), mi smo uglavnom igrali bezglavo, a postavka igre Stanojevića je bila užasna. Pošto može 4 stranca, a imamo toliko stopera (danas ih je bilo 6: Miljković, S. Marković, Banjak, Ostojić, Vitas, Vujačić), to samo ponekad može da bude Banjak, a logično je da prednost imaju Natko, Suma, Asano, Holender i Baebek. Pa čak i ukoliko taj Baebek nije spreman ili nema kvalitet, ipak je bolje izaći makar sa Štulićem u timu, jer onda Stevanović, Asano i Suma imaju mnogo više prostora. Jojić mora da nađe poziciju koju može da odigra na visokom nivou, to što je danas igrao nema smisla, plus je tako frustriran prvo izgubio igrača koga je čuvao kod kornera, a onda napravio penal (a ne znam šta je trebalo da igra, ako je na levoj strani to je tek totalno bez smisla i ništa tamo nije napravio).

Stanojević mora dobro da analizira i ovu i prethodne utakmice, da se zamisli nad tom grupom od trideset i nešto igrača sa kojima raspolaže i da osmisli igru koja može da donosi rezultat u kontinuitetu. Ovo danas nije bila ni naznaka toga. Prodati dva špica (Sadik, Matić), dovesti jednog, koji onda nema mesta jer je peti stranac, pa igrati bez špica, meni to ne liči na plan.

avatar
Stari
Sunday, 18.10.2020
21:26

Nijedan sudija na svetu neće zadovoljiti suđenjem obe strane na derbiju. Pa nama jedan Mažić nije valjao, a čovek sudio finale LŠ. Došlo se do toga da se raspravlja jeli bio korner!!!! Juče Liverpul osakaćen u gradskom derbiju i ništa. Najlakše je po sudiji, a ne vidimo koliko nam je jadan fudbal. Kakvih tu neznalica ima, pa to je čudo! Niko ništa ne zna, sporo da sporije ne može, a lopta ko da ima 10 kila!!!!

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 18.10.2020
23:24

U pravu si u jednom, nisu problem sudije, nego nalogodavci tim sudijama da sude samo i samo na štetu protivnika CZ, bez obzira ko je na suprotnoj strani...

avatar
gorango
Saturday, 24.10.2020
00:51

Upali malo net pa pogledaj utakmice Partizana dok je Tole bio tata.

Ili si balavac pa se ne secas toga, ili si bezobrazan i zadojen mrznjom kao i vecina ovih interent navijaca Partizana.

Treba da vas je sramota - obraz djon!

avatar
Zvezdo Zvezdana
Sunday, 18.10.2020
21:03

Mogli smo da pobedimo smešan Partizan ali onda bi tek kukali :D sudija nas je urnisao ali nemamo nameru da pokazujemo šizofreniju kao ovi 'realisti'

avatar
Kori Volden
Sunday, 18.10.2020
20:09

Derbi u kupu, Tirana, Omonija, Ararat, derbi. Od svih butnijih utakmica, na silu smo dobili Ararat i Tiranu. Deki, da se ne ljubimo. Sa 3 puta kvalitetnijim timom da se mi branimo od partizana ? Iskreno se nadam da ce na kraju ove sezone otici i da ce doci Lalatovic.

avatar
napred Panktizan!
Monday, 19.10.2020
01:18

Pa ovog puta se bas i niste branili jer je Partizan poveo, pa zbog pehova i igrackog kadra branio rezultat. Ali za ostalo si u pravu, samo bitne utakmice se gledaju. Jer one gotovo 100% nisu namestene. Evo, pocinje vam LE pa cemo da vas vidimo, nije da nemate par dobrih pojedinaca, ali licno mislim da niste nista specijalno, pogotovo kad se uzme u ovzir vrednost tima, tu ste cak i fenomen.

avatar
Kori Volden
Monday, 19.10.2020
13:54

Zvezdin tim je svemiriski brod za ovaj partizan. Na svakoj poziciji smo jaci, redom da ides igrac po igrac. Nedopustivo je da se ovo ne dobije.

avatar
Čeki
Sunday, 18.10.2020
19:54

Ovako, derbi je bio samo malo manja sramota u odnosu na prethodne skandalozne igre. Benu svaka cast za sve sto je uradio za Zvezdu, ali on je meni uvek bio osrednji igrac od kada je dosao u Zvezdu, Falcineli mi deluje bolje za ovo malo nego Ben za ceo mandat u Zvezdi. Nikolica dati Partizanu, da igra srcem za klub za koji odmalena navija jer je decko 0 bio, a da igra u za njega pravim bojama, duplo bolji bi bio. Vukanovicu raskinuti ugovor ako moze, a Sanogoa malo spustiti na zemlju. Sto se tice same utakmice generalno, previse faulova, kukanja i pritisaka na sudiju, pa normalno onda da covek pogresi. I pored svega sudio je korektno, a ovo sto (neobjektivni) navijaci Partizana pricaju, zaboravljaju da nije Zdjelaru svirao onaj faul nad Benom npr. pa da je bilo jos sitnih gresaka u njihovu korist. Ako nam iskljuce igraca, kukaju kako nam ga nisu ranije iskljucili i traze da nam se iskljuce jos trojica. Dajte da se ne lazemo ljudi, gresaka je bilo u korist obe strane, ali je sudija svirao korektno sve kad se sagleda. Ukupna ocena citavog derbija je da i dalje nisam zadovoljan, fudbal nam je katastrofa. Zvezda mora da poradi na tecnosti igre, kontroli lopte i zameni gore pomenutih igraca za neke mladje, kvalitetnije da znamo zasto ih trpimo makar.

avatar
napred Panktizan!
Monday, 19.10.2020
01:23

Fora je sto to jesu 3 crvena, ali naravno da se ne bi svirala sva 3, jer da je prvi dosudjen na vreme, ostalima ne bi palo na pamet da onako igraju. U pravu sk za Zdjelara, ali na njega jednog idu tri vasa igraca sa pregrubim startovima. Takodje u sesnaestercu kod penala pogledaj sta rade Katai i Pavkov. Dva faula u napadu, da ne ponavljam opet, ne dva koja nisu dosudjena, nego dve situacije iz kojih jedan faul nije sviran. Jojicev takodje cist, ali naknadno.

avatar
Osijek 51
Sunday, 18.10.2020
19:39

Penalu je prethodila dvostruka sudijska greska. Prvo NIJE BIO KORNER, a prije Jojicevog povlacenja jedan igrac CZ VUCE Zdjelara za dres.......

avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 19.10.2020
00:46

Joj kako to neko da vuce Zdjelara za dres, pa kako ih nije sramota tog dobricu da fauliraju

avatar
napred Panktizan!
Monday, 19.10.2020
01:24

Katai ga vuce i pravi cist faul, a i Pavkov ima rvacki zahvat nad jednim igracem Partizana.

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 18.10.2020
19:31

Kada promamis sansu poput Markoviceve, jednostavno nisi zasluzio da pobedis i stici ce te kazna kad tad.
O sudjenju ne vredi pricati, ipak sam kraj je sve pokazao.
Da das igracu koji je zasluzio crveni u 30 minutu, drugi zuti za onakav start, kako bi se na kraju pricalo "pa eto dobio je crveni" je smesno.

avatar
Superliga
Sunday, 18.10.2020
22:57

Smesno je to kako je partizan igrao 80% utakmice, domaci teren, poklonjen gol, i bunker do izjednjacenja.... Da ne pominjem svaki kontakt sa igracima partizana zuti karton.... Ocemo var i strane sudije!!!

avatar
nenadnenad1234
Monday, 19.10.2020
12:21

Das gol u petom minutu, znas da ako pustis Zvezdu da igra fudbal da ima loptu u nogama da iz igre te ne moze ugroziti, jer ne znaju i da iz kontre ih mozes unistiti.
Sta treba raditi ajde kazi u takvoj situaciji?

avatar
Dimitrije Petrovic
Sunday, 18.10.2020
19:30

Dejan naivno ušao u ovaj derbi, nažalost to nije baš utakmica za neko nadigravanje pogotovo ako nemaš Ivanića koji ma koliko ga pljuvali igra odlično ove sezone. Eraković imao peh ali imao je i puno iskusniji Degenek malo pre njega sa očajnim prijemom, mada trebalo je da igra Milunović svakako koji je mnogo bolji sa loptom u nogama i od jednog i od drugog. I naravno najveća greška Gobeljić, trudio se jeste ali ofanzivno puno više može da pruži Gajić. Gavrića nije trebalo forsirati da igra rovit, trebalo možda Spiridonović od starta. Sve u svemu kako igramo derbije i nije toliko loše bilo, Stanojević na iskustvo izborio rezultat realno sad ima puno gori tim a mogao do sva 3 boda

avatar
napred Panktizan!
Monday, 19.10.2020
01:27

Kako znas kakav je tim kada je igrao bez napadaca, Jojic totalno van forme, ali sigurno moze bolje od ovog, jer obo je bas lose bilo. Holender i francuz su napadaci koji mozda i nisu losi, tek cemo ih gledati.

avatar
Dimitrije Petrovic
Monday, 19.10.2020
14:35

Naravno da može bolje, kada sam rekao da je imao slabiji tim mislio sam na ove igrače koje je imao na raspolaganju u tom trenutku. Svakako će biti drugačija priča kad se priključe sva pojačanja i kad uhvate formu.

avatar
Stevan Sremac
Sunday, 18.10.2020
19:30

Ova utakmica je pokazala sav ocaj Srpskog fudbala ocajnih fudbalera (Markovic, Jojic....it'd) I bednog sudiju kao slag na sve tugu fudbala I fudbalera izuzimajuci Banjaka.

avatar
napred Panktizan!
Monday, 19.10.2020
01:30

Banjak, Suma, Sveta, Asano odlicni. Natko umoran, Markovic na talenat, kondicija nula. Novi igraci nisu igrali, Jojic najgori, bolje da nije ni on.

avatar
Consigliere 1927
Sunday, 18.10.2020
19:21

Ko od penala zivi, od penala i strada. Sto se grobari bune, kad si Jojic ne buni...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 18.10.2020
21:31

KORNER JE SPORAN!

avatar
napred Panktizan!
Monday, 19.10.2020
01:31

Dva faula u napadu sekundu pre. Pavkov i Katai. Jojic se ne buni za njegov start koji je cist kao suza.

avatar
Consigliere 1927
Monday, 19.10.2020
00:06

A jel bio sporan kad vam je sudjen penal protiv Napretka i penal protiv Cajetine ako se ne varam.

avatar
k.na.bicikli
Sunday, 18.10.2020
19:13

Penal cist ko suza ali nije bio korner.Uglavnom brdo balvana sa obe strane,igra nije vredna kometnrarisanja.Zvezdin tim igra neki fudbal,Partizan ne igra nista..

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 18.10.2020
19:10

Usrali nas Lazar i Zeka peka. I sanogo koji sece noge i kopa oci, a POGOTOVO mesar gabeljic su zasluzili crvene kod njih. Nisu zasluzili da izgube od nas veceras, ali, onaj koji je isao dvema nogama sa ledja je 100% morao da leti iz igre zbog onoga sto je uradio. Bilo bi zanimljivo i ponovo videti gde je Miljkon bio fauliran. Bravo za Svetozara dok Stanojevic ne moze da se nesto pohvali izmenam, otprilike su tu negde u rangu (n)ovih pridoslica. Suma, kralju!

avatar
Consigliere 1927
Monday, 19.10.2020
00:18

Samo sto za iste startove igrace Zvezde dobiju zuti, a igrace Partizana sudija potapse po ramenu i kaze aj sad lakse malo. Zvezda osamacena u ovom derbiju definitivno. Ostecena za najmanje 4 faula oko 20-25 metara koje sudija na 3m od dogadjaja nije video. Ne mora ni da bude faul, dovoljno je da sudi opasnu igru igraca Partizana koji sa dve noge ulecu, pogotovo Banjak i Miljkovic.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 19.10.2020
11:22
avatar
BojanMC
Sunday, 18.10.2020
19:09

Za malo partizan da smanji na 26 pobeda manje u medjusobnim duelima.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 18.10.2020
21:31

Zamalo da bude 26 godina bez penala za Partizan u Derbiju...

avatar
napred Panktizan!
Monday, 19.10.2020
01:34

Zamalo da ti smanjis odnos poraza i pobeda koje si gledao. Porazi ti dominiraju, behzobzira na ogromna ulozena sredstva i veliku finansijsku pomoc drzave.

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 18.10.2020
19:07

Zvezda može samo na ovakav način da izbegne poraz. Korner koji je prethodio penalu nije postojao, sanogo kada je dobio prvi žuti, tada je već bio zaslužio crveni, jer prst u oko ne dosuditi žuti karton malo je reći diskutabilno. Degenek za faul za koji je dobio žuti zaslužio direktan crveni, jer nije uopšte imao nameru da ide na loptu nego pravi nameran faul i to veoma grub,... Suđenje katastrofalno, ali dobro, navikli smo na ovo...

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 18.10.2020
19:17

Kakav nacin?Znam da ti je tesko,elem,
slucajni prst u oko direktan crveni karton :D ajde ajde mozes ti to bolje,sta je Degenek uradio lose cist zuti karton,grub faul,povlacenje sa ledja???Cist zuti karton,sve ostalo je grobarska nemoc specijalno tvoja,tako da nemoj puno da places bice bolje,pre svega moras da budes bolji covek,ovo je samo sport shvatite to.

avatar
gorango
Sunday, 18.10.2020
22:41

Ne mogu oni to druze shvatiti.
Ne drzi njih ni sport ni ljubav prema Partizanu, vec mrznja prema Zvezdi.
Zadojeno je to druze samo tako.

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 18.10.2020
21:35

Žuti je morao dati jer se videlo da krvari iz oka

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 18.10.2020
19:31

Nije degenek nego gabuljic.

avatar
tanzar
Sunday, 18.10.2020
19:06

Evo zasto ja pohledam jedan od 20 derbija. Ovi jedni prave faul na svaka dva minuta a ovi drugi se valjaju ko da ih picaju sve mabekeni neki. Kvalitet fudbala nula u celoj ligii a ni regularnost nije boljja.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Sunday, 18.10.2020
19:05

Gde to ima da slomiš nogu igraču, da mu pokidaš ligamente ili ga pošalješ na VMA i ne dobiješ crveni, a ponekad ni žuti osim u zvezdinoj ligi, u zvezdinoj Sudijskoj organizaciji i među zvezdinim navijačima prerušenim u sudije. Prošlog puta su Sumi pocepali koleno, a sada poslali na VMA za šta zvezdin Sanogo ni žuti nije dobio, kasnije bi dobio drugi žuti i bio isključen još nakon pola sata igre. Početkom drugog poluvremena Katai s leđa na ivici šesnaesterca povlači Miljkovića i ne dobija drugi žuti, a tokom sredine drugog poluvremena Gobeljić samo žuti za pokušaj lomljenja noge Markoviću. 3 crvena kartona nisu pokazana zvezdi. Lopovluk se nastavlja i ne znam zaista kome više nije jasno da bez obzira na kvalitet nije dozvoljeno da zvezda ne pobedi, a ovo je pravo čudo kako je nerešeno s obzirom šta je sve dozvoljavao zvezdi Novak Simović zvezdin navijač prerušen u sudiju iz rodnog sela generalnog direktora zvezde.

avatar
BojanMC
Sunday, 18.10.2020
19:10

Vam zao sto niste pobedili, imali bi samo 26 pobeda manje u medjusobnim duelima?

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 18.10.2020
19:17

😂😂😂😂😂😂😂😂

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 18.10.2020
19:05

Odigrali smo opet lose i pogresno da to vec postaje normalno i nesto sto opasno nervira,ali kad vidim ovaj plac ser Samroka i ostalih njegovih terijerčića na celu sa 'dobri i postenim ' Ostojicem kako neki rekose onomad ,sve mi bude jasno.

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 18.10.2020
19:28

Dobro sad ces za sendvic morao da dokazujes da kad nabijes igracu prst (saku) u oko i ostetis beonjacu, zbog cega je odmah poslat na VMA nije makar zuti karton.

avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 19.10.2020
00:48

Nije bilo namere

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 18.10.2020
22:46

Kolicina tvoja inteligencije je jasan pokazatelj sendvica koji spominjes,na nivou si Alpske salame.Ajde smisli nesto bolje,patetičnije,tu sam ja,cekam.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 18.10.2020
19:29

Mi ''terijercici'', a vi Kerberi sa satarama u rukama i bodljama na nogama...

avatar
ariton
Sunday, 18.10.2020
19:05

Nema sta da se prica o sudjenju.Sudija sudio dobro i to bi bilo to.A sto mi imamo kasacko grlo a ne fudbalera to je druga prica.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 18.10.2020
19:29

Pa i nije bas dobro sudio...

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 18.10.2020
19:55

Sufija sudio katastrofalno...

avatar
BojanMC
Sunday, 18.10.2020
19:03

Šteta za stativu Gobeljica, čini mi se da je Zvezda i prošlom derbiju imala okvir gola, generalno tako je sa partizanom, uvek imaju puno sreće.

avatar
napred Panktizan!
Sunday, 18.10.2020
19:29

Steta sto Asano nije dao petom. Imali ste srece ovaj put i provukli se iz penala, koji je bio cist, ali ne i korner koji mu je prethodio.

avatar
BojanMC
Sunday, 18.10.2020
21:57

Okvir gola je nesto najbliže golu i to je cista sreca, Asano je promašio za dosta vise.

avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 18.10.2020
19:03

Судије су опет покрале нас а после ће они да кукају лицемери.

avatar
Sale Mladenovic
Sunday, 18.10.2020
19:28

Dali ste gol iz penala (koji je objektivno bio nesporno) posle kornera koji nije postojao i ti kukaš da ste pokradeni.Kataiu oprostio ne jedan nego 4 crvena.Imajte makar malo obraza ponekada.

avatar
Shadows
Sunday, 18.10.2020
19:02

Hocemo penal za zvezdu

avatar
Le Tissier
Sunday, 18.10.2020
19:02

Penal cist, korner pre penala nije bio. Pa igri 1:1 realan rezultat.

avatar
napred Panktizan!
Sunday, 18.10.2020
19:36

Po igri gde Partizan vodi 1:0 i zbog igrackog kadra i igranja bez napadaca, i namerne povrede jedinog laznog napadaca, povlaci se i prepusta zvezdi sredinu i na 40m se brani savrseno. Ne, nego smo trebali da napadamo sa osakacenim timom i da primimo 3 komada, ti verujem da bi bio zadovoljan, ali ne ide to tako. Od kad smo primili gol, videlo se da Parrizan i sa onim sto ima ume da napadne, a Stankovic je svojima rekao da se ne povlace, culo se u prenosu. Partizan je najbolji tim u drzavi, a to ce tek pokazati na sledecem derbiju i nadam se kupu kod vas, sa navijacima.

avatar
napred Panktizan!
Monday, 19.10.2020
01:49

Jeste realno po sansama, ali dosta gruba igra je dopustena zvezdi. Pa i u trenutku cistog faula Jojica, i Katai i Pavkov prave faul u napadu.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 18.10.2020
22:56

Ne samo da nije bio korner nego je i posle kornera bio faul u napadu, ja sam primetio samo da su bili u duelu, a sad vidim (i znam) da je tu bilo i malo vise od toga...

avatar
gorango
Sunday, 18.10.2020
22:46

Namerne povrede? HA ha haha ha ha haha ha!!!
Kako je tebi dobro!

avatar
Le Tissier
Sunday, 18.10.2020
21:54

Kod kojih nas? Ja ne bih bio zadovoljan kako ti kazes da je Partizan primio 3 gola jer navijam za Partizan. Napisao sam da je penal cist jer je Jojic nespredno povukao Zvezdinog igraca i ovaj pao, sa tim sto nije bio korner u napadu pre i time je Zvezda na neki nacin ponovo nagradjena. A za 1:1 mislim da je realno jer smo imali i boljih derbija, nismo imali Bog zna kakve sanse kao ni Zvezda.