Još jedan istorijski dan za kragujevački Radnički - ''Sa velikim ponosom saopštavamo...''

Autor: Darko Mitrović
utorak 27.08.2024.
12:26
Izvor: Sportske.net

Još jedna potvrda odličnog rada u Kragujevcu.

Nenad Kotlajic/Radnicki 1923
Nenad Kotlajic/Radnicki 1923

Povezane vesti

Dok čekamo da FSS zvanično objavi konačan spisak igrača za start Lige nacija i duele sa Španijom i Danskom, klubovi pokako otkrivaju pojedina imena.

Tako je Partizan otkrio da se na konačnom spisku nalazi golman crno-belih Aleksandar Jovanović, a kragujevački Radnički da je u najužem izboru i vezista njihivig kluba, mladi Milan Aleksić.

''Sa velikim ponosom saopštavamo da je naš prvotimac Milan ALEKSIĆ prošao završno sito selektora Dragana Stojkovića i da je uvršten na konačan spisak A reprezentacije Srbije za utakmice sa Španijom i Danskom na startu Lige nacija.

Aleksić je ujedno i prvi igrač u istoriji Radničkog koji se našao na užem spisku reprezentativaca, što predstavlja ogromnu stvar za naš klub, ali i za samog Aleksića koga mnogi sa pravom nazivaju biserom srpskog fudbala i predviđaju mu veliku karijeru.

Prvu priliku za reprezentativni debi Aleksić će imati 5. septembra u Beogradu, kada će naša selekcija na premijeri u Ligi nacija ugostiti evropskog šampiona Španiju. Tri dana kasnije 'orlovi' će u Kopenhagenu odmeriti snage sa selekcijom Danske'', navodi se u saopštenju kragujevačkog Radničkog.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran,
Wednesday, 28.08.2024
10:40

Pa nemato dobro pamcenje.Bili su reprezentativci iz Radnickog i Sava i Spasic a imali smo i nekoliko olimpijskih reprezentativaca

avatar
Djole
Tuesday, 27.08.2024
18:48

Aleksic nije prvi igrac u istoriji Radnickog koji je pozvan u A reprezentaciju, igrac reprezentacije je bio Ivica Kralj kad je nosio dres Radnickog. Jbg steta sto ljudi koji vode klub nisu tad navijali za Radnicki pa nisu bas u toku. U svakom slucaju svaka cast malom, i nadajmo se da ce debitovati.