Još jedan kandidat za desnog beka - Hoće li ON naslediti Vulićevića?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 14.01.2018.
22:49
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Aktuelni šampion Srbije nalazi se u potrazi za naslednikom Miroslava Vulićevića. Nekoliko imena do sada bilo u priči, evo ko ne krije da cilja mesto kraj desne aut linije.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Zimski prelzni rok crno-beli su otvorili angažovanjem pojačanja na poziciji levog beka, a nije tajna da će u najskorije vreme morati da bude doveden neko ko će naslediti Miroslava Vulićevića.

Standardni desni bek i zamenik kapitena Partizana odigrao je preveliki broj utakmica u prvom delu sezone zbog čega se uveliko govori o tome ko bi mogao da deluje kao zamena za Miroslava Vulićevića u prolećnom delu sezone.

Među potencijalnim kandidatima za mesto kraj desne aut linije našli su se bivši igrači Partizana Antonio Rukavina (Viljareal) i Nikola Aksentijević (Radnički Niš), ali još jedan momak otvoreno poručuje da želi da nasledi Vuleta.

Partizanov omladinac Luka Cucin odradiće deo priprema sa prvim timom, a samo od njega zavisi da li će ga Miroslav Đukić priključiti prvom timu u prolećnom delu sezone.

"Još uvek sam pod velikim utiskom, jer mi je to san od malena. Svaki fudbaler sanja o ovome, a posebno mi koji smo rasli gledajući prvi tim kako trenira. Imam malu tremu, više neku vrstu odgovornosti da se pokažemo u najboljem svetlu, ali to nestaje iz treninga u trening. Za nas mnogo znači što su nas svi momci dobro prihvatili kao ravne sebi i što u timu vlada lepa atmosfera", kaže Luka Cucin.

Luka Cucin igra na poziciji desnog beka, idol mu je Dani Alves a prvi cilj mu je da nasledi Miroslava Vulićevića u prvom timu.

"Kada bih trebao da pričam o njegovim vrlinama i šta mi se sviđa kod njega, onda bi ovaj intervju potrajao. Svakako mi je želja da budem njegov naslednik i da upravo od njega tokom ovih treninga naučim one prave stvari. Vulićević se sa svima ophodni sa puno pažnje i razumevanja i drago mi je da mogu da učim od najboljih", kaže Partizanov omladinac.

Tokom nedavnih testova u medicinskom centru "Vita Maksima" Luka je pokazao neverovatnu fizičku spremu.

"Iskreno očekivao sam takve rezultate, jer sam mnogo radio. Želja mi je da ostanem u prvom timu i da radom, posvećenošću i igrama nasledim jednom Vulićevića", dodaje Cucin.

Cucin pohađa vanredno srednju Turističku školu na Novom Beogradu, gde mu je do kraja četvrte godine ostalo još nekoliko ispita.

"Puno vremena provodim čitajući knjige i to uglavnom motivacione. Volim da igram tenis, ali i da odem na bazen kad god imam vremena, jer me plivanje i opušta i daje drugu vrstu kondicije. Ovo je za mene dragoceno iskustvo i daću sve od sebe da opravdam poverenje trenera", zaključio je mladi fudbaler.

Luka Cucin je rođen 24. novembra 1998. godine što znači da je došlo vreme da se bori za ulazak u prvi tim, a predstojeće pripreme biće odlična prilika da se nametne treneru Đukiću.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
odjava
Monday, 15.01.2018
14:11

Valjda ga nece slagati kao druge omladince.

avatar
Povratak kralja 66
Monday, 15.01.2018
21:14

Kako ih to lažu? Sa čak 7 igrača su raskinuli ugovore da bi dali šansu mladim igračima iz Teleoptika i škole, 2 igrača imaju dozvolu za odlazak ako stigne odgovarajuća ponuda plus Evertona koji je blizu odlaska su 10 mogućih slobodnih mesta, a možda i Tavamba bude prodat za 11. slobodno mesto. Na njima je da na pripremama ubede stručni štab da zaslužuju, a klub bi jedva dočekao da ne mora da dovodi nikoga već da samo prekomanduje iz Teleoptika i omladinske škole u prvi tim, to bi bila bajka za klub. Ne mogu da generalizujem ali poslušaj izjave Andrije Živkovića, Danila Pantića i Dušana Vlahovića kada su dobijali priliku u prvom timu, a seti se šta su uradili kada su trebali da potpišu profesionalne ugovore.

avatar
odjava
Wednesday, 17.01.2018
18:33

za mesec dana procitaj ponovo ovaj tvoj tekst. i videces koliko (ni) si u pravu

avatar
RašaNoviSad
Monday, 15.01.2018
09:20

Pa zar nije san svakog igrača da igra u zvezdi???????????????????????????

avatar
Giorgio
Monday, 15.01.2018
01:59

Samo ne Aksentijevic!!!!!!!!!

avatar
PLAYBOY
Monday, 15.01.2018
00:30

samo nemoj da te Vulicevic uci centarsutevima

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Monday, 15.01.2018
00:08

Trnic- Cucin, Markovic, Bosnjak, ?- Nisic, Jovic- Birmancevic (ponekad je znao i na desnom krilu da provodi vreme), Djerlek, Strahinja Jovanovic- Djordje Jovanovic. A gde su jos -matori- Ilic, Pantic, Jankovic, Vlahovic...

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Sunday, 14.01.2018
23:51

Bolje on nego Nikola, to je sigurno...

avatar
aleksbn
Monday, 15.01.2018
00:14

Da znaš. Ako bih birao između njega i Aksentijevića, daj klinca u vatru!

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Monday, 15.01.2018
09:05

Jeste on kasno '98 godiste, ali Ja vec dve godine (ako ne i vise tj. duze od toga) pisem da mali treba da dobije sansu...

avatar
Milan_89
Monday, 15.01.2018
02:14

Pa i Aksentijevic je vasa cuvena skola :D

avatar
petar000
Monday, 15.01.2018
00:55