Još jedan problem u FSS - dresovi reprezentacije!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 29.09.2024.
18:00
Izvor: Sportske.net

Sponzora nema ni na vidiku?

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Određene promene u Fudbalskom savezu su počele odlaskom Jovana Šurbatovića sa mesta generalnog sekretara i dolaskom Branka Radujka na njegovo mesto, ali se u narednom periodu očekuje još novih lica u Savezu.

Pominje se Ranko Stojić kao novi sportski direktor FSS, videćemo šta će biti od toga, a za to vreme tinja još jedan problem za koga se za sada ne nazire rešenje.

''Sportklub'' je danas preneo da bi od januara sledeće godine FSS mogao da dođe u situaciju da kupuje opremu za reprezentativne selekcije, i to po nepovoljnim cenama, jer još uvek nije postignut dogovor sa novim poslovno-tehničkim sponzorom.

Delovalo je da je FSS blizu potpisivanja ugovora sa američkim ''Kapelijem'' koji je u zahtevanom roku dostavio ponudu od 800.000 dolara po godini, uz dodatne donacije od 60.000 i 100.000 za plasman na Evropsko i Svetsko prvenstvo.

Ugovor je trebalo da bude potpisan na četiri godine, ali je Komisija za nabavke FSS utvrdila određene manjkavosti u toj ponudi, pa do potpisa nije došlo i sada još nema naznaka kada bi taj problem mogao da se reši.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke