Feđa priziva 1% na stranu Radničkog protiv Voše i skraćenje lige!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 23.04.2024.
14:30
Izvor: Sportske.net

Feđa Dudić se nada prolazu u finale!

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Radnički igra sezonu za pamćenje. 

Sutra je gost na "Čika Dači" ekipa Vojvodine, a Kragujevčani će pokušati da još jednom u sezoni savladaju Novosađane i da se plasiraju u finale Kupa Srbije. 

"Bitna utakmica za klub i grad. Uživamo u svemu. Igramo utakmicu po utakmicu, tako se i ponašamo na terenu. Imamo trenutke kada ne budemo dobri, ali većinom budemo ono što želimo i vidi se da uživamo", rekao je Feđa Dudić na konferenciji za novinare. 

Vojvodina je veoma dobar tim i to vrlo dobro zna Feđa Dudić. 

"Sutra respektabilan protivnik, čini se da je prelomna utakmica bila protiv nas. U nizu su, imaju sigurnost, oni su fantastična ekipa sa odličnim rezultatima. Nije bilo realno da postižu onako slabije rezultate. Podigli su se. Vojvodina ima pregršt rešenja u napadu, imaju fantastičan vezni red i korektnu defanzivnu liniju. Šanse su 50-50. Probaćemo da taj 1% prevagne na našu stranu. Neće biti lako, imamo pravo da se nadamo", rekao je on. 

Ima predlog i za Super ligu Srbije.

"Argumenti za skraćenje lige su ove utakmice plej-ofa, pogledajte koliko je golova palo, a koliko je palo u plej-autu", rekao je jasno on. 

Da li su svi spremni?

"Ostale su posledice utakmice protiv Čukaričkog. Verovatno ćemo biti lišeni usluga Bevisa i Ortiza. Videćemo na današnjem treningu, ta utakmica je ostavila posledice, medicinski tim radi da ih oporavi. Vraća nam se Vidosavljević koji nije igrao pre par dana. Imamo dilema, nešto moramo i da odmorimo, nešto da izrotiramo", rekao je Dudić. 

Ono što se očekuje jeste preko 10 hiljada navijača na "Čika Dači". 

"Vidim jednu veliku euforiju u gradu što me jako raduje, zaista su svi spremni da ispunimo stadion najviše ove sezone. Danas jeste kiša, ali sutra je lepo vreme", rekao je Dudić. 

Utakmica se igra u sredu od 16 časova. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke