Još jedna smena u Super ligi, da li opet zbog izjave?!

Autor: Darko Mitrović
sreda 13.04.2022.
18:09
Izvor: Sportske.net

Posle Saše Ilića, još jedan trener ''pakuje kofere''.

Starsport.rs ©
Starsport.rs ©

Povezane vesti

Veliku pažnju izazvao je odlazak Saše Ilića sa klupe Čukaričkog, samo dan posle velikog boda koji su ''Brđani'' osvojili protiv Partizana proteklog vikenda. Ilić je posle meča izneo stav da je njegov igrač trebalo da dobije crveni karton zbog prekršaja nad Rikardom, što mu u klubu nisu oprostili i već su predstavili njegovog naslednika.

Nešto slično dogodilo se i u Kolubari, koja se ''zahvalila na saradnji''  dosadašnjem šefu struke Dejanu ''Švabi'' Đurđeviću posle poraza od Spartaka (4:3).

''Fudbalski klub Kolubara obaveštava fudbalsku i sportsku javnost u Srbiji da Dejan Đurđević od danas nije više šef stručnog štaba naše ekipe. Do sporazumnog raskida međusobne saradnje između dosadašnjeg trenera i uprave kluba došlo je zbog analiza poslednjih mečeva naše ekipe, a pre svega u želji i nameri kluba da se ekipa razrdma u predstojećoj borbi za opstanak u superligaškom karavanu.

Fudbalski klub Kolubara neizmerno se zahvaljuje Dejanu Đurđeviću, rođenom Lazarevčaninu, na znanju, volji, želji i hrabrosti koju je pokazao prilikom preuzimanja našeg tima u debitantskoj superligaškoj sezoni po čemu će zlatnim slovima ostati upisan u istorijatu našeg kluba.

Dejanu Đurđeviću želimo puno uspeha u daljem radu i karijeri. O imenovanju novog šefa struke Kolubare sportska javnost u Srbiji će biti naknadno obaveštena'', navodi se u saopštenju kluba.

Ali, sve se dogodilo par dana posle neočekivane Đurđevićeve izjave posle meča.

"Sami smo krojači svoje sudbine, ali čudi me nepoštovanje ljudi iz kluba prema meni. To nisam zaslužio, nisam nikad sebe stavljao u prvi plan. Jednostavno, nije dobro kad amateri koji vode klub budu ispred nas profesionalaca", izjavio je Đurđević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke