''Još samo sitnice'' i Zvezda ima novog desnog beka?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.12.2021.
22:51
Izvor: Sportske.net, Srpski Telegraf

Šta će biti sa Gajićem i Gobeljićem?

 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

U odnosu na jesenji deo sezone, Crvena zvezda je već jača za sjajnog napadača Ohija Omoidžuanfa koji je stigao iz norveškog Moldea i koji je ovu godinu završio sa 27 postignutih golova.

Ali, pojačanja se očekuju i na bekovskim, ali i na poziciji štopera.

Određeni potezi se, izgleda, već uveliko vuku i po tom pitanju, a ''Srpski telegraf'' je večeras preneo svoja saznanja da je Crvena blizu dogovora sa potencijalnim pojačanjem na poziciji desnog beka.

U pitanju je 27-godišnji Urugvajac Đovani Gonzales, koji je već četiri godine u tamošnjem Penjarolu, a ugovor mu ističe na kraju ovog meseca. Prema tome, on je praktično slobodan u izboru nove sredine, što u Zvezdi navodno žele da iskoriste.

Ovaj fudbaler se na ''Transfermarktu'' procenjuje na dva miliona evra, a ukoliko bi stigao u Zvezdu, to bi mu bio prvi angažman izvan Urugvaja, pa se može postaviti pitanje i da li bi mogao brzo da se adaptira na novu sredinu.

Ipak, pomenuti izvor navodi da su pregovori počeli pre nedelju dana, a trenutno se završavaju ''sitnice u ugovoru i ozvaničenje bi moglo da usledi već na početku 2022''.

Zvezda na poziciji desnog beka ima Milana Gajića i Marka Gobeljića, a po potrebi taj zadatak može da obavlja i Strahinja Eraković. Međutim, Gajiću i Gobeljiću ugovori ističu već u junu, pa ne bi trebalo da iznenadi i ako već ove zime napuste klub u slučaju povoljnih ponuda.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke