Jovančić priznao u čemu se Partizan bolje snašao

Autor: Beta Beta
subota 02.03.2019.
22:49
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Dušan Jovančić rekao je danas da nije zadovoljan nerešenim ishodom u 159. "večitom derbiju" protiv Partizana, ali je dodao da je taj rezultat najpravedniji.

EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC
EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su nerešeno 1:1 u 159. "večitom derbiju" u 24. kolu Super lige Srbije.

"Nismo zadovoljni, ali mislim da nisu ni oni. Bilo je više šansi u drugom poluvremenu, ali mislim da je nerešen ishod pravedan", rekao je Jovančić novinarima posle utakmice.

Jovančić je dodao da su se fudbaleri Partizana bolje snašli u prvom delu igre, ali da su njegovi saigrači ipak uspeli da se vrate.

"Nije bilo posebne igre u prvom delu, igrali smo na duge lopte, u čemu su se oni bolje snašli. (Milan) Pavkov je uspeo da pogodi, mada mislim da smo imali još neke šanse koje nismo iskoristili"
, kazao je Jovančić.

Crveno-bele za tri dana očekuje utakmica protiv Mladosti iz Lučana.

"Idemo u Lučane za tri dana, moramo da se okrenemo toj utakmici, pobedimo i nastavimo da održavano prednost", rekao je Jovančić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 03.03.2019
00:24

Kad smo onda pobedili 2:1 na JNA, pre njihovog gola je bio cist penal za nas - i na to me podsetilo ovo danas.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 03.03.2019
00:22

Ljudi, sta je zajednicko sadasnjem sportskom direktoru, Milosu Bogunovicu i Nemanji Mihajlovicu, a nije igranje u klubu sa Banjice? :-D Uvek ispred svih cak i kad je nepravda u pitanju, stavise, narocito tada i u tome.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 02.03.2019
23:50

Konacno jedan normalan.

avatar
petar000
Sunday, 03.03.2019
00:00

Pa jeste, ali i on je ceo mec ganjao sudiju za bukvalno svaku situaciju. Da ne pricam da je najobicniji padavicar. Ali, iskreno, dobar igrac, nesto sto nama fali. Sa takvim tipom igraca, ili ne daj boze Marinom mi bi ovo danas resili do poluvremena. Nama niko iz veze ne moze loptu da drzi dve sekunde, da pogleda, proigra, da tacan pas, sve nesto u strahu nekom, na prvu. Bile su dve kontre koje je Kosovic urnisao, nekakva dodavanja iza ledja, a coveka bi spojio sa golom da ume da ga pogodi na tri metra udaljenog od njega. Sve u svemu, sa ovakvom kreacijom koju imamo mi dobro guramo ove sezone.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 03.03.2019
01:37

Veceras sam procitao foru da tosic nije usao jer bi uneo nepotrebnu kreativnost u veznom redu Hahaha Ako ne gresim, ivica iliev je odbio da dovede tog o kojem pises uz obrazlozenje da Imamo Kicu:-D