Jovanović: "Idemo na titulu"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.04.2015.
13:19
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Pobeda nad Borcem iz Čačka koja je usledila posle "kiksa" u Novom Pazaru osokolila je fudbalere Crvene zvezde koji i pored bodovnog zaostatka za Partizanom veruju u odbranu titule.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde vratili su se na pobednički kolosek trijumfom nad ekipom Borca iz Čačka u okviru 22. kola Jelen Superlige.

Posle kraćeg odmora crveno-beli su na početku tekuće nedelje krenuli sa pripremama za predstojeće gostovanje ekipi Voždovca posle kojeg sledi najvažnija utakmica sezone.

"Gostujemo Voždovcu na Vračaru, za nas tradicionalno nezgodnom terenu. Sve misli su sada usmerene na tu utakmicu. Nemamo prava na kiks" kaže Vukašin Jovanović, mladi štoper crveno-belih.

Šampion Srbije nema dobra iskustva kada je igranje na stadionu Obilića u pitanju pošto je u tekućoj sezoni na tom terenu eliminisan u osmini finala Kupa Srbije a pamti se i poraz od Voždovca na početku minulog šampionata.

"Očekujem dobru utakmicu, i verujem u našu pobedu. Spremićemo se dobro i idemo na titulu" samouvereno poručuje Jovanović.

Ekipa Voždovca zauzima pretposlednju poziciju na tabeli Jelen Superlige sa 18 osvojenih bodova, ali je interesantno da je na poslednje tri utakmice sa Crvenom zvezdom taj tim otkinuo čak četiri od mogućih devet bodova.

Utakmica 23. kola Jelen Superlige između Voždovca i Crvene zvezde zakazana je za subotu, 18. april, sa početkom od 16 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke