Jovanović OPET primio EVROGOL - Javor izjednačio u Humskoj, ali ne zadugo!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.08.2023.
20:57
Izvor: Sportske.net

Loš početak drugog poluvremena za ekipu Partizana.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2023
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2023

Povezane vesti

Delovalo je da je Partizan uspostavio kontrolu dešavanja na terenu posle vodećeg pogotka Kvinsija Meniga, ali kao da je sve krenulo nizbrdo za crno-bele posle ponioštenog gola Mateuša Saldanje.

Najpre su u finišu poluvremena crno-beli imali mnogo sreće kada je golman Jovanović zaustavio šut Gojkovića, ali su gosti nadoknadili tu propuštenu priliku već početkom drugog dela igre.

Igrao se 49. minut utakmice, Dino Dolmagić je prihvatio loptu na svojoj polovini, i po desnoj strani bez problema stigao na dvadesetak metara od gola Partizana gde su ga štoperi zbunjeno gledali, a on poslao ''projektil'' u desnu stranu Jovanovićevog gola - 1:1.

Ovo je već treći ''prijektil'' koji je završio u Jovanmovićevoj mreži od početka ove seuzone. Prvi je ''ispalio'' Bojan Letić iz Sabaha u Azerbejdžanu, a drugi Frese iz Nordsjelanda u Danskoj.

Ipak, nije se dugo čekalo na odgovor Partizana, što se dogodilo u 57. minutu kada je Natho kroz sredinu pronašao Aranđela Stojkovića u kaznenom prostoru, a desni bek Partizana u stilu napadača pogađa za 2:1.

Odmah zatim Natha je zamenio Gajas Zahid, najnovije Partizanovo pojačanje ovog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke