Jovanović: "Pružiti partiju na nivou dresa Partizana"

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 22.09.2024.
12:45
Izvor: Sportske.net

Aca Jovanović veruje u pobedu.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Aleksandar Jovanović se danas pojavio na konferenciji za novinare pred utakmicu protiv Crvene zvezde u okviru Super lige Srbije. 

Biće to 174. večiti derbi, a Crvena zvezda je po mnogima, favorit. Ipak, Jovanović smatra da ekipa mora da ide na pobedu. 

"Ja bih se složio sa šefom, raduje ono što sam video na treningu. To mi daje samopouzdanje da ćemo sutra pružiti partiju koja je na nivou dresa Partizana. To je veliki dan, ne treba preveliki motiv. Daćemo sve od sebe da ostvarimo pobedu na svom terenu", rekao je Jovanović. 

Nema velike pripreme pred utakmicu protiv večitog rivala. 

"Za svaku utakmicu se spremamo isto, nije fraza. Trudiću se da i sutra donesem bodove ekipi. Daću sve od sebe, to je najbitnije na kraju", rekao je Jovanović. 

Da li očekuje Aleksandra Kataija u postavi Crvene zvezde jer upravo on ima velika iskustva iz mečeva protiv crno-belih?

"Poštujem Kataija, izvanredan igrač. Ali, ne bih se fokusirao na jednog, imaju jako dobar tim. Ponavljam se, daćemo sve od sebe", rekao je Jovanović. 

Kaže da je dobro skautirao Crvenu zvezdu. 

"Pojačali su se kvalitetno, ali analiziram svakog igrača. Imaju prednost, jača strana im je ofanzivni deo. Šerif ili Duarte, na krilima su se pojačali. Prošle sezone je bila ista priča, pa smo okrenuli utakmicu. Igramo kući, ko god dođe neće biti favorit. Tako se spremamo", rekao je Jovanović. 

Pitanje je da li će Partizan imati podršku na sutrašnjem meču. 

"U toku smo, koliko možemo. Ja se informišem. Ja ću uvek pozdraviti svakog navijača Partizana gde god bude došao. Ja se najiskrenije nadam da će sutra biti pun ili iole pun stadion", rekao je Jovanović. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak