Joveljić ne zaboravlja ova dva "večita" derbija

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 18.02.2019.
19:18
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Mladi napadač Crvene zvezde Dejan Joveljić otkrio je zanimljive detalje iz dosadašnjeg toka karijere ali i iz privatnog života u novoj epizodi emisije "Od gola do gola".

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

U najnovijoj epizodi "Od gola do gola" na pitanja je odgovarao mladi i talentovani napadač Crvene zvezde Dejan Joveljić.

Momak rođen u Bijeljini otkrio je da se nije uplašio debija za prvi tim, ali i koje su mu najdraže utakmice u crveno-belom dresu.

"Iskreno, nisam se uplašio ničega, zato što već dugo nosim Zvezdin dres. Nisam osećao nikakvu tremu, tako da mi je bilo normalno, kao i svaki drugi susret", rekao je Joveljić.

Mnogo više mečeva Joveljić je do sada odigrao za mlađe kategorije, pa ne čudi što su mu dva "večita" derbija u posebnom sećanju.

"Što se tiče mlađih kategorija ima ih dosta. Možda dva puta po tri gola Partizanu, sigurno su to najlepši i najdraži golovi. Što se tiče prvog tima, dva gola Spartaku na 'Marakani'", kaže Joveljić.

Baš kao što su najdraže utakmice odigrane u mlažim kategorijama, i najveći "blam" dogodio se kada je nastupao za pionire Crvene zvezde.

"Kada sam bio klinac, sa nekih deset godina, igrali smo protiv Partizana i postigao sa gol, krenuo sam da se radujem... Imao sam ispod dresa neku Zvezdinu majicu, pokušao sam da skinem dres ali nisam mogao jer je dres bio zalepljen uz mene", objasnio je Joveljić.

Pored ovih stvari Joveljić je otkrio neke detalje iz Zvezdine svlačionice, ali i one koji su vezani za život van fudbala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Impozantno
Monday, 18.02.2019
21:46

Jedna od retkih stvari za koje mogu da vas pohvalim jeste ovaj rad na YouTube kanalu pa i na Instagramu(gde se reklamirate gde god stignete samo iskoci profil od negde),mi dok je ova uprava Partizana gledacemo Pantica i njegovu pricu kako su glavni krivci sudije,al zapamtite nisu svi navijaci ko on,ono je bruka da se naziva Partizanova televizija.

avatar
Consigliere 1927
Tuesday, 19.02.2019
09:22

Bravo, konacno neko realan. Panticu je svaka treba recenica kako se Partizan krade kao i ovde 3/4 likova na ovom sajtu. A realno je da Partizan nema kvalitet, ovu polusezonu bice jos gori jer su prodali ovog Jankovica koji kakav god da je bio je najbolji i najratoborniji igrac Partizana.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 19.02.2019
12:44

Pantic i njegovi Sojici su prava slika i prilika jugoslovenskog sportskog drustva partizan.