Jović: "Ugledao sam se na Žirua"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 09.04.2015.
21:41
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Dvostruki strelac u trijumfu Crvene zvezde nad čačanskim Borcem Luka Jović objasnio je kako mu je primer Olivijea Žirua pomogao da ne klone duhom posle loše partije u Novom Pazaru.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su u četvrtak čačanski Borac u okviru 22. kola Jelen Superlige a najbolji pojedinac na utakmici bio je kadetski reprezentativac Srbije Luka Jović.

Sa dva gola u mreži "Zebri" Jović se iskupio za promašaje sa gostovanja u Novom Pazaru a posle utakmice je objasnio kako mu je primer Olivijea Žirua pomogao da prevaziđe problem.

"Verovao sam u sebe i nisam nijednog trenutka klonuo. Ugledao sam se na situacije u evropskom fudbalu, konkretno, Žiru iz Arsenala bio je glavni krivac za ispadanje od Monaka, a čitav stadion mu je skandirao" kazao je Jović.

Golobradi napadač Crvene zvezde stigao je do četvrtog pogotka u tekućoj sezoni a interesantno je da je sva četiri pogotka postigao u prolećnom delu šampionata.

"Znao sam da mogu bolje, naravno da mi je bilo žao zbog promašaja, ali to je fudbal. Nadam se da će biti još golova" poručio je Jović.

Ono što može da brine stručni štab jeste bol u kolenu koji je Luka Jović osetio tokom večerašnjeg meča.

"U toku sutrašnjeg dana ću otići na snimanje i tek tada će se znati koliko je povreda ozbiljna. Nadam se da nije ništa strašno, jer nam slede utakmice koje će rešavati prvenstvo" zaključio je Jović.

Narednu utakmicu u šampionatu Srbije Crvena zvezda igra protiv Voždovca sa kojim je remizirala u prvom delu sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke