Juče izgubio od Lalata, danas ''pakuje kofere''

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.09.2022.
16:20
Izvor: Sportske.net

Još jedna promena trenera u Super ligi.

Nenad Mihajlovic/Starsport
Nenad Mihajlovic/Starsport

Povezane vesti

Dan posle Mladosti GAT koja je umesto Aleksandra Linte angažovala Ljubomira Ristovskog, sa svojim dosadašnjim šefom struke danas se rastao i subotički Spartak.

Subotičani su dobro započeli novu sezonu, zatim je usledila duga serija bez pobede, a sve je kulminiralo jučerašnjim ubedljivim porazom od Radničkog u Nišu rezultatom 3:0.

Kako to obično biva, ceh je platio trener.

Ovog popodneva Spartak je na društvenim mrežama zvanično potvrdio da je sa trenerom Slavkom Petrovićem sporazumno okončana saradnja.

''Našem Slavku želimo sve najbolje, puno sreće i uspeha u daljem radu'', poručuju Subotičani, a reči zahvalnosti Petroviću za sve što je do sada uradio u Spartaku uputio je i predsednik Spartaka ŽK Nikola Simović.

''Želim da se zahvalim dosadašnjem treneru Slavku Petroviću na svemu što je uradio za naš klub. Krajem prošle sezone je preuzeo tim u nezgodnom momentu, ali je bez većih problema uspeo da podigne ekipu i obezbedi opstanak u ligi.

Ova sezona je počela dobro, međutim, desio se pad u poslednjih nekoliko utakmica i nismo uspeli da se izvučemo iz krize. Iako je bilo utakmica u kojima smo zaslužili više, sreća ipak nije bila na našoj strani. Slavko je pravi profesionalac, čovek koji sebe daje 24 sata dnevno za posao koji radi.

Ja mu se ovom prilikom zahvaljujem na korektnoj saradnji i želim mu sve najbolje u nastavku karijere'', rekao je Simović.

Novi trener za sada nije imenovan, ali se vrlo brzo očekuje i ta informacija iz Spartaka.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke