Jung-Džun Goh oduševljen Partizanom, Beogradom, navijačima, stadionom...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 18.02.2024.
14:06
Izvor: Sportske.net

Ukratko, oseća se kao kod kuće.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Korejski reprezentativac Jung-Džun Goh je juče upisao debitantski nastup u takmičarskim utakmicama u dresu Partizana, a svoj debi je začinio i golom za konačnih 5:2 u korist crno-belih protiv IMT-a na stadionu u Humskoj.

Posle meča je u razgovoru za klupski sajt izneo svoje impresije i za sada je sve kako je mogao da poželi. Pa i više od toga.

''Nismo znali kako će se utakmica odvijati, ali smo svi bili spremni da damo maksimum. Dobro smo se pripremili i zaista sam presrećan što sam baš danas, na debiju, postigao prvi gol. Rekao bih da je to dobar znak'', počeo je Goh i osvrnuo se na podršku sa tribina.

''Na prvoj utakmici koju smo igrali već sam mogao da osetim tu njihovu energiju i posebno mi je drago što su nas danas bodrili i bili na našem stadionu. Sam stadion je za mene impresivan i zaista ću se truditi da svaki put pružim najbolje od sebe i obradujem ih'', rekao je Goh.

Ofanzivni fudbaler Partizana se već navikao i na Beograd, iako je tek nedavno pojačao crno-bele.

''Neverovatno, ali u Beogradu se osećam kao kod kuće. Mnogo toga ima da se vidi, na žalost nemam još uvek mnogo vremena, ali ono što me fascinira je koliko su svi ljubazni. Baš mi se ovde dopada i samo mogu reći da je prelep grad''.

Uz sve to, tokom jučerašnje utakmice ga je sačekalo i jedno prijatno iznenađenje.

''Srce mi je bilo puno kada sam video korejsku zastavu tokom utakmice. Moji sunarodnici su me sačekali posle utakmice i na poklon su mi doneli kopačke. Pored naših navijača, podrška ljudi iz moje zemlje mi je neverovatno značila'', zaključio je Goh.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke