Jurčević stigao u Moskvu, koliko zna o Partizanu?

Autor: Nemanja Janošev
sreda 03.07.2024.
10:15
Izvor: Sportske.net

Slovenac se priključio novim saigračima.

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan objavio je da je slovenački fudbaler Mario Jurčević stigao u Moskvu gde će ekipa provesti glavni deo letnjih priprema.

Po završenim lekarskim pregledima i potpisivanju četvorogodišnjeg ugovora, Mario Jurčević je stigao u Moskvu i priključio se prvom timu Partizana.

"Biti deo Partizana je velika čast i privilegija za svakog igrača, posebno za nas sa Balkana. Još uvek mi se nisu slegli utisci, najiskrenije sam srećan što ću igrati pred navijačima Partizana i daću sve od sebe da ispunim sva očekivanja koja mi donosi crno-beli dres", kazao je on.

Ukratko je opisao sebe kao fudbalera.

"Sebe gledam kao disciplinovanog timskog igrača, koji može ekipi pomoći u ofanzivi i defanzivi. Igrat ću po taktici koja odgovara treneru tako da jedva čekam da se priključim ekipi i adaptiram na njih i stil igre trenera".

Upitan je koliko je pratio Partizan i koliko zna o klubu.

"Partizan pratim već dosta godina, u Olimpiji su mi bili treneri Marko Nikolić i Ilija Stolica tako da sam i zbog njih počeo pratiti i navijati za Partizan. Bio sam i na derbiju na JNA u sezoni 16/17 i oduševio sam se atmosferom na stadionu".

Partizan očekuju kvalifikacije za Ligu šampiona, zatim domaće prvenstvo i kup. Koliko je veliki broj utakmica izazovan za igrača?

"Što se tiče igre na tri fronta, svi fudbaleri treniraju fudbal zbog utakmica, tako da je to velika motivacija za mene. Svakako bih izdvojio kvalifikacije za Ligu šampiona kao nešto posebno jer je san svakog fudbalera da se takmiči sa najboljima ekipama u Evropi".

Poslao je i poruku navijačima.

"Moja poruka navijačima je da su sjajni i da je želja svih nas da dolaze u što većem broju da nas podrže, da nam daju vjetar u leđa i da jedva čekam da zajedno slavimo pobede".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke