Kabić za "Sportske" - Ima li interesovanja velikana i kada se vraća na teren?

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 10.07.2022.
21:15
Izvor: Sportske.net

Mladi napadač Vojvodine očekuje sjajnu sezonu sa svojim sadašnjim klubom.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Talentovani napadač Vojvodine Uroš Kabić je i dalje član tog kluba, uprkos spekulacijama koje su se pojavile već krajem prošle sezone. 

On će ove sezone predstavljati veoma bitan šraf u mašineriji trenera Rastavca, ali je sam početak sezone propustio zbog mononukleoze. Pored početka sezone, propustio je i Evropsko prvenstvo za omladince. 

"Oporavak je tekao po planu, vraćam se od naredne nedelje u trenažni proces i očekujem da budem potpuno spreman kroz četiri, pet dana, a možda zaigram već naredne nedelje, osećam se dovoljno spremno", rekao je mladi Kabić u razgovoru za "Sportske".

Smatra da je ekipa Vojvodine jača od prošlosezonskog tima. 

"Sviđa mi se kako izgleda tim, konkurencija je jaka, ali to je i neophodno za napredak celokupne ekipe. Jedva čekam da se priključim timu, da treniram i da će rezultati doći, kako ekipni, tako i lični", rekao je on. 

Što se tiče njegovog potencijalnog odlaska, istakao je da bi voleo da ostane makar još godinu dana. Jedan od klubova koji je bio u priči jeste i Torino. 

"Ovaj izostanak je malo poremetio čitavu priču, ali kada se vratim i uđem u ritam, nadam se će golovi i dobre partije doprineti da se ponovo priča o meni, pa ćemo da vidimo. Voleo bih da ostanem još ovu sezonu i da se potpuno afirmišem, ali ovaj prelazni rok i dalje traje i ne mogu još ništa sa sigurnošću da kažem", rekao je Uroš Kabić. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke