Kačar i Rajković – Da li je povratak u Srbiju rešenje?

Autor: Miloš Marković
petak 26.12.2014.
12:58
Izvor: Sportske.net

Srpski dvojac iz Hamburga je na prodaju, Kačar i Rajković su među fudbalerima na koje stručni štab ne računa u nastavku sezone.

hsv.de
hsv.de

Povezane vesti

Gojko Kačar i Slobodan Rajković nalaze se na izlaznim vratima nemačkog Hamburga.

Kao deo paketa igrača koji su na prodaju, za srpski dvojac ne postoji konkretno interesovanje, za razliku od saigrača, te je klub voljan da sasluša sve ponude.

Bilo je reči o Rajkoviću u vezi sa italijanskim Laciom, ali očito da je sve završeno na površnom interesovanju. Fudbaler koji je iz Srbije otišao u Čelsi, nikada nije uspeo da realizuje potencijal u potpunosti, što zbog povreda, što zbog problema, sukoba sa trenerima i saigračima.

Rajkovic

Kada je u pitanju Kačar, u vezi sa ovim fudbalerom bilo je spekulacija i povezivanja sa klubovima sa Dalekog istoka. On je u Volfsburg stigao kao pojačanje iz Herte, ali je imao ogromnih problema sa povredama.

Kačar je u Srbiji igrao za Vojvodinu, Rajković za OFK, svakako da kvalitet koji poseduju može biti interesantan i najvećim srpskim klubovima.

Da li bi povratak u Srbiju možda bio i najbolje rešenje za vraćanje karijera na pravi kolosek?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PintoDaCosta
Friday, 26.12.2014
14:05

Ako su Terzini moguce je :) Sto msm da Rajkovic jeste..ali koliko sam ja upucen klub za njih i ako je 6meseci pred istek trazi obestecenje i oni su od pet navedenih u Bildu najblizi ostanku.

avatar
Realan
Friday, 26.12.2014
14:31

Sta je moguce? Da dodju u zvezdu?nTi mislis da su oni toliko propali da dodju u taj haos da im jedina evropska utakmica bude protiv Partizana.Ako ih Partizan bude zeleo on ih jedini u Srbiji moze dovesti.Nije Hamburg Javor pa da mozete na prevaru dovesti igraca.A i ne verujem da bi oni igrali u zvezdi.Jedini klub koji vredi u Srbiji je Partizan i iz kog kasnije mozes zabosti dobar ugovor.Jedino mi igramo Evropu.

avatar
PintoDaCosta
Sunday, 28.12.2014
22:54

Xa,xa,xaa :D :D

avatar
Realan
Friday, 26.12.2014
20:30

Jeste kostajnica brate ali oni su bili mladi talenti.Nije isto to i ova dvojica koji su polovnjaci.Njima treba da ozive karijeru i onda da obezbede dobar ugovor u Evropi.To sigurno nece moci u zvezdi.Nisu ludi da igraju dzabe i da ne igraju EVROPU sto je najbitnija stavka.

avatar
Pavlovic
Friday, 26.12.2014
20:20
avatar
kostajnicacz
Friday, 26.12.2014
18:56

TADIC, MATIC, DJURICIC, KOLAROV, IVANOVIC, nikad nisu igrali u seniorskim ekipama zvezde ili partizana pa su najbolje sto srbija trenutno ima. na ovaj spiska moze i NASTASIC.