Kad će novi selektor? Dva kandidata ostala u igri, milioni su prepreka!

Autor: Darko Mitrović
utorak 22.12.2020.
23:41
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Izbor maksimalno sužen, ostaje još da se donese konačna odluka.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Očekivalo se da će do 15. decembra Marko Pantelić izaći u javnost sa predlogom imena novog selektora, ali se taj proces prolongirao. Ipak, ne zadugo.

''Novosti'' večeras prenose svoja saznanja da će selektor biti izabran do kraja godine, a promocija se očekuje istog dana kada bude organizovana dodela ''Zlatne lopte'', tradicionalnog godišnjeg priznanja najboljem treneru i fudbaleru.

Iz razumljivih razloga izazvanih pandemijom koronavirusa, ''Zlatna lopta'' će biti organizovana ''onlajn'', a očekuje se da među laureatima budu Dejan Stanković, Dušan Tadić ili Nemanja Gudelj.

Kada je u pitanju izbor selektora, pomenuti izvor otkriva da se vodi ''mrtva trka'' između Vladana Milojevića i Dragana Stojkovića Piksija.

I kod jednog i kod drugog problem su njihovi unosni ugovori u Al Ahliju, odnosno u Gvangžuu R&F. Doduše, Stojković se sa Gvangžuom rastao pre nekoliko meseci, ali može da računa na zaradu koju će mu Kinezi isplaćivati dok ne pronađe novi angažman, a u vremenskom okviru važenja ugovora sa Gvangžuom koji još nije istekao.
-
baner

Vladan Milojević je i dalje u Al Ahliju. Njegov tim je danas na svom trenu savladao Al Fateh sa 1:0 i učvrstio se na drugom mestu na tabeli posle devet odigranih kola, sa tri boda manje od vodećeg Al Hilala.

Postoje spekulacije da bi ga čelnici Al Ahlija pustili za obeštećenje od milion evra, ali i to je neizvesno.

U svakom slučaju, novog selektora ''Orlovi'' će dobiti u narednih sedam-osam dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 23.12.2020
09:39

Zbog cega su oni kandidati, a Jokanovic, Paunovic, Nikolic i Ivic nisu? Uzas.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 23.12.2020
03:15