Kad već ne igraju protiv Zvezde, da bar promene trenera...

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.09.2021.
23:29
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Nastavak trenerske vrteške u Superligi.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Rekao bi čovek da većina klubova u superligi ima ambicije da se bori za titulu sa Zvezdom i Partizanom kad posle jednog ili dva neočekivana poraza menjaju trenere.

Niški Radnički je ove sezone priča za sebe, treneri se na ''Čairu'' menjaju kao na traci, a večeras je i Voždovac ozvaničio rastanak sa svojim šefom struke Predragom Roganom.

''Zmajevi'' sutra neće igrati meč desetog kola Superlige protiv Crvene zvezde, jer je Zvezda tražila odlaganje, pa će uprava kluba imati nešto više vremena da pronađe adekvatnu zamenu za Rogana.

Očigledno, poraz od kragujevačkog Radničkog je koštao posla Rogana, iako iz kluba uveravaju da je razlog ''razmimoilaženje u dugoročnim vizijama''.

“Rogan je preuzeo ulogu šefa struke u veoma nezgodnom trenutku, prihvatio je veliki izazov tada i na tome smo mu veoma zahvalni. Iako smo na startu nove sezone imali težak raspored, stanje na tabeli nije još uvek toliko alarmantno. Međutim, došli smo do zaključka da nam stavovi u vezi sa strukom i dugoročnom vizijom i planovima nisu usaglašeni, te smo sporazumno doneli odluku o prekidu saradnje. Roganu i njegovim saradnicima kao klub želimo mnogo sreće i uspeha u nastavku njihovih karijera“, poručio je generalni direktor kluba Miloš Mirković.

Predrag Rogan je ekipu Voždovca preuzeo u aprilu ove godine i potom u dramatičnoj završnici sezone izborio opstanak u elitnom društvu. Od početka ove sezone, Voždovac je sa Roganom upisao četiri pobede i pet poraza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke