Kada će superligaši ponovo početi da se ''plaše'' Partizana? ''Bambi'' vidi ključnu šansu!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 18.02.2019.
13:44
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Zoran Tošić rekao je danas da je još daleko od pravog ritma, ali da je siguran da će njegova forma rasti i da će pomoći ekipi da bude još bolja i istakao da bi trijumf u "večitom" derbiju prava prilika da se crno-beli približe Crvenoj z

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Partizan je u prvom kolu prolećnog dela domaćeg šampionata pobedio Bačku u gostima sa 3:0, a udeo u tom trijumfu imao je i Tošić koji je posle dužeg vremana počeo utakmicu.

"Još sam daleko od pravog ritma i znam da mogu mnogo bolje. Osećam se dosta dobro i siguran sam da će moja forma da se podiže iz utakmice u utakmicu, jer su mi nedostajale u poslednje vreme. Mislim da mogu da pomognem ekipi i da ćemo biti još bolji", rekao je Tošić, a prenosi Partizan.

Po rečima Tošića, svaki igrač ima svoju funkciju u timu, a njegovim oporavkom trener Zoran Mirković ima opciju više.

"Šef zna šta može da očekuje od mene kada sam potpuno spreman. Zato verujem da mi treba još nekoliko utakmica da bih se podigao na nivo koji želi klub i ja sam", rekao je Tošić.

Govoreći o samom meču protiv Bačke, on je istakao da je crno-belima bilo važno da drugi deo sezone započnu pobedom.

"Otvorili smo je na vreme i olakšali sami sebi da imamo mirniju utakmicu. Bez primljenog gola, tri postignuta. Lep početak. Drago mi je što smo odigrali utakmicu baš onako kako smo želeli. Fali nam taj kontinuitet da zaređamo pobede i da vratimo poštovanje prema Partizanu, da se protivnici ponovo plaše kada igraju protiv nas",
rekao je Tošić.

On je naveo i da crno-beli moraju da nastave da pobeđuju kako bi u što boljem raspoloženju dočekali derbi sa Crvenom zvezdom.

"Želimo da se približimo rivalu i nema bolje šanse od derbija. To nam je šansa da se uključimo u trku", zaključio je Tošić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ŠDanilo
Monday, 18.02.2019
23:20

Od povratka u PFC partije su ti očajne. Kad namestiš dva gola i treći daš po meču u ovoj našoj jadnoj ligi mož da kažemo da nisi za kantu.

avatar
peca
Monday, 18.02.2019
18:33

E moj Bambi.Razmisli malo sta pricas.Ti si profi igrac koji kaze:jos sam daleko od prave forme!
A jesi li daleko i od traznje prave love na blagajni kluba!?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 18.02.2019
18:09

Nikad nisu ni prestali da se plaše Partizana, dokaz za to su naručena suđenja protiv Partizana i bunkeri sa 10 igrača u sopstvenih 40m svih 15 Superligaša.