Kada je Fejsa odigrao poslednju takmičarsku utakmicu?

Autor: Darko Mitrović
petak 28.01.2022.
17:21
Izvor: Sportske.net

Utisak je da će mu biti potrebno vremena da se vrati u prepoznatljivi ritam.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Iskusni defanzivni vezista, nekadašnji reprezentativac naše zemlje i čovek koji je u karijeri sa svojim timovima osvojio ukupno 23 trofeja Ljubomir Fejsa je juče ozvaničio svoj povratak u redove Partizana.

On je za sada jedino, ali veliko zimsko pojačanje crno-belih za nastavak sezone i borbu na tri fronta.

Međutim, ono što se postavlja kao pitanje je koliko je on spreman u ovom trenutku i koliko će mu vremena biti potrebno da se vrati u formu.

On je još u septembru okončao saradnju sa saudijskim Al Ahlijem i od tada je bio bez kluba, što je Partizan uspeo da iskoristi četiri meseca kasnije i angažuje odličnog fudbalera.

To praktično znači da Fejsa nije odigrao nijednu takmičarsku utakmicu još od 13. avgusta, kada je proveo 25 minuta na terenu u remiju Al Ahlija sa Al Fajsalijem, bilo je 1:1.

Međutim, i pre toga je imao dužu pauzu, nije igrao od februara do maja prošle godine, pa nema sumnje da je ''gladan'' utakmica i da ima veliku želju da što pre ponovo zaigra. Nepovoljna okolnost je što je propustio prvi deo priprema sa ekipom, pa nije izvesno kada će mu trener Stanojević prvi put ukazati šansu da zaigra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke