Kada je fudbal u drugom planu - suze najboljeg golgetera Super lige

Autor: Milovan Longinov
petak 12.03.2021.
13:25
Izvor: Sportske.net, 24sedam.rs

Svi mu želimo brz oporavak i da uskoro opet budu svi na okupu.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Centarfor Radnika i najbolji strelac Super lige Srbije Milan Makarić prolazi kroz težak period.

On je postigao pogodak protiv TSC u Bačkoj Topoli u četvrtfinalu Kupa Srbije, a onda je emotivno proslavio u zagrljaju sa svojim stricem.

"Otac mi se već danima bori sa koronom na jednoj novosadskoj klinici. Ima težak oblik zapaljenja pluća i prethodna dva dana bio je u kritičnom stanju. Danas su nam rekli da su mu uveli jači lek u redovnoj terapiji i na njega je dobro reagovao. Konačno se može reći da je njegovo stanje stabilno", rekao je Milan Makarić za portal 24sedam i nastavlja:

"Jako sam vezan za njega. Imam još mlađeg brata i sestru, oni su blizanci, ali smo kao porodica vezani i ta emocija je jednostavno izašla iz mene bez šanse da je iskontrolišem kada sam video strica. Znao sam da bi pored njega bio i moj otac, jer gotovo da nije bilo moje utakmice na kojoj i on nije bio da bi me gledao. Umesto da se zajedno radujemo mom golu, on se u bolnici borio za život. On je snažan čovek, nadam se da će taj novi lek nastaviti da deluje i da ćemo se uskoro okupiti u našoj kući", istakao je Makarić.

On je postigao 16 pogodaka ove sezone i najzaslužniji je što je Radnik šest na tabeli, ali i u polufinalu Kupa Srbije. Makarić ne razmišlja o odlasku iz Surdulice.

"Zahvalan sam ekipi i treneru Slavoljubu Đorđeviću, što sam dobio priliku i što veruju u mene. Bez njih sigurno ne bih bio tu gde sam sad. Zimus je bilo ponuda koje sam u dogovoru sa klubom odbio, verujući da ću na proleće nastaviti sa dobrim igrama i da će samim tim doći i neke bolje opcije. Hvala bogu, dobro igramo u prvenstvu, a sada smo izborili i plasman u polufinale Kupa Srbije. Ne opterećujem se pričama o odlasku preko. Ako se dogodi, super, ali meni je lepo i u Radniku", zaključio je Milan Makarić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke