Kada se Bajbek vraća na teren?

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 03.12.2020.
11:16
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Navijači Partizana nestrpljivi...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan je doveo Žana Kristofa Bajbeka kao potencijalno veliko pojačanje, ali je Francuz ubrzo doživeo povredu zbog koje je posle samo dva nastupa morao na pauzu.

Iako su prve prognoze ukazivale na veoma dugu pauzu, postoji mogućnost da napadač zaigra u nekon od preostalih utakmica u jesenjem delu sezone.

Na to ukazuje i činjenica da je Bajbek ponovo u trenažnom procesu, međutim on i dalje ide na terapije, pa će preskočiti predstojeću utakmicu protiv Čukaričkog, prenosi Sportski žurnal.

"Crno-beli" neće žuriti sa njegovim povratkom, posle Čuke slede dueli sa Voždovcem i Mladosti, te ostaje da se vidi hoće li Bajbek upisati neke minute u tim okršajima.

Aleksandar Stanojević je najavio rekonstrukciju tima ove zime, videćemo kako se tu uklapa 27-godišnji napadač...

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Thursday, 03.12.2020
14:37

Znači danas radi taj Partizanov administrator kada se ovakve vesti forsiraju, a komentari koji nisu "moralno politično podobni" se ne objavljuju. He, he.

avatar
Delije Sever 021
Thursday, 03.12.2020
13:48

Ljudi, kad je tako kljakav, sto ga ne cuvate samo za derbije? Valjda moze da izdrzi toliko utakmica u sezoni?

avatar
Dorotej
Thursday, 03.12.2020
13:29

Nadam se da danas nije administrator portala onaj ostrašćeni navijač Partizana. Partizanova marketinška mašina melje, ne posustaje. Zatrpava nas sa nevažnim vestima. Almerija pobedila, Sadik dao gol, Fića i njegova pozicija u City-ju, Bajbek, Markec, saopštenja, sudijski eksperti i tako redom. Boza na kvadrat. Veštački se pravi situacija kako je Partizan bitan. U stvari je već neko vreme nebitan i to je jedina istina.