Kada se na teren vraća Vladimir Lučić?

Autor: Lazar Nikolić
utorak 02.07.2024.
19:45
Izvor: Sportske.net

Još uvek ni sam ne zna.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Mladi fudbaler Vladimir Lučić doživeo je tešku povredu ligamenata levog kolena prošlog marta i od tada je van terena.

Krilni napadač se polako oporavlja od povrede i radi individualno od starta priprema za novu sezonu, a kada će na teren još uvek nije siguran.

"Drago mi je što sam bio deo ekipe tokom priprema na Zlatiboru, uprkos tome što sam radio po posebnom režimu u smislu oporavka. Ipak, prijalo mi je druženje sa saigračima. Uprkos tome što sam od marta van stroja, svakodnevno sam uključen u sve što se tiče ekipe. Mnogo mi znači i podrška saigrača u ovom procesu oporavka, koji nije nimalo lak, ali se trudim da ostanem pozitivan. Shvatio sam da je sve to deo fudbala i mislim da je najteži period iza mene. Nije mi bilo lako u prethodna četiri meseca, ali zaista sam vremenom prihvatio činjenicu da sam povređen i da moram da slušam trenere i ljude oko mene kako bi se što spremniji vratio. Naravno, ne žuri se sa povratkom na teren, cilj je da mi koleno bude potpuno spremno, a lično jedva čekam ponovo da obučem Zvezdin dres i zaigram na Marakani", rekao je Lučić za Zvezdin klupski sajt.  

On se nada još jedno uspešnoj sezoni crveno-belih.

"Dupla kruna se podrazumeva. Želimo da kao i u prethodnoj sezoni pokažemo da smo najbolja ekipa u Srbiji. Naravno, želimo i da budemo konkurentni u Evropi. Ponovo ćemo na jesen igrati grupnu fazu, videćemo kog takmičenja, ali biće to veliko iskustvo za sve nas", siguran je Lučić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke