Kada se nastavlja Superliga Srbije? Javila se struka, ovo je poslednja prognoza!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 21.04.2020.
09:11
Izvor: Sportske.net, alo

Pod uslovima da pandemija bude pod kontrolom, naravno.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Predsednik Lekarske komisije Fudbalskog saveza Srbije doktor Miljko Ristić istakao je u intervjuu za Alo da očekuje povratak na teren pre kraja maja.

"Ja sam optimista, verujem da će krenuti pre kraja maja. Svima u svetu je u interesu da se fudbal nastavi. Za taj sport su vezane ogromne finansije, ogroman broj porodica živi od fudbala. Čekamo, naravno, uputstva od UEFA i FIFA", rekao je poznati kardiohirurg.

"Testiranje bi svakako trebalo uraditi prve prvog zajedničkog treninga. Rezultati se sada dobijaju za desetak minuta, tako da bi ekipe brzo znale na čemu su. Ukoliko bi svi imali negativan rezultat, ne bi bilo prepreke da se izađe na teren, a ako bi neko imao pozitivan test, za njega ne bi bilo mesta u ekipi dok ne prođe period samoizolacije", smatra doktor Ristić koji je takođe rekao da publike na početku neće biti.

"Viša sila. Sport je motiv mladima da se druže, zajedno navijaju, pa sport bez publike nema smisla. Ali, s druge strane, ne možete sad da dozvolite da na tribinama bude ogroman broj ljudi", rekao je on i ponovio svoj stav o tome da sezonu treba nastaviti jer u suprotnom "ne bi bilo regularno".
Baner stoni tenis

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke