Kairat značajno oslabljen stiže na ''Marakanu''!

Autor: Darko Mitrović
subota 24.07.2021.
09:37
Izvor: Sportske.net

Kazahstanci u ozbiljnim kadrovskim problemima pred put u Beograd.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Ekipa Kairata uspela je da u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona stekne prednost protiv srpskog šampiona Crvene zvezde, slavili su domaći sa 2:1, ali je veliko pitanje u kom će sastavu igrati u revanšu, naredne srede na našem najvećem stadionu.

Već na početku prvog meča Kairat je ostao bez jednog od svojih najboljih igrača, bivšeg veziste Vojvodine i Partizana Nebojše Kosovića koji se prilikom jedne kontre požalio na bol u zadnjoj loži i odmah je morao da izađe iz igre.

Međutim, osim njega, problem sa povredom ima i asistent kod prvog gola Kairata, kapiten ekipe Gafuržan Sujumbajev.

On sigurno neće putovati u Beograd, pošto je na klupskom sajtu Kairata potvrđeno da je teže povređen i da je za njega ova sezona završena.

''Ono što sada osećam ne može se opisati. Veoma je razočaravajuće što sam u najvažnijem trenutku teško povređen. Za mene je igranje na evropskim stadionima bio moj glavni san, ali nažalost nije se ostvario. Ipak, uveren sam da će naš tim uspeti. A ja ću se oporaviti kako bih se vratio još jači!'', poručio je Sujumbajev.

Podsetimo, Kairat je u prvom meču protiv Zvezde bio i bez još jednog veziste, Abikena koji je bio strelac protiv Makabija. On je pred duel sa srpskim šampionom dobio temperaturu, a za sada nema potvrde da li će biti spreman za revanš.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke