Kakav dan - Ređaju se goleade u Kupu Srbije, 20 GOLOVA na prve četiri utakmice!

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.12.2023.
17:28
Izvor: Sportske.net

Od toga DEVET na voždovačkom ''Krovu''.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Posle ekipa kragujevačkog Radničkog i Vršca, plasman u četvrtfinale Kupa Srbije izborile su i ekipe Čukaričkog i Voždovca.

Podsetimo, Kragujevčani su danas na svom terenu savladali Smederevo sa 5:0, a Vršac je takođe pred svojim navijačima bio bolji od Napretka rezultatom 1:0.

Pet golova postignuto je i na Banovom brdu, gde je Čukarički sa 4:1 savladao ekipu Javor Matisa. Ovo je bila bukvalno repriza prvenstvene utakmice od pre tri dana na istom mestu kada je Čukarički istim rezultatom i uz sličan razvoj događaja savladao Radnički iz Kragujevca.

Ponovo su ''brđani'' sav posao obavili u prbom poluvremenu kada su poveli sa 4:0, a ovoga puta strelci su bili Cvetković u 13, Kovač u 29, Sisoko u 37. i Ivanović u 45. minutu, dok je u nastavku Javor ublažio poraz golom Bajerea u 80. minutu meča.

Inače, utakmica je odigrana po pravim zimskim uslovima, baš kao i duel između Voždovca i Radničkog iz Sremske Mitrovice koji je završen pobedom Voždovčana rezultatom 6:3!

Nešković, Vujanović i dva puta Flemings su svojim golovima u prvom poluvremenu doneli velikih 4:0 ekipi Voždovca, a tek što je počeo drugi deo igre, Skrobonja je povisio na 5:0.

Mićić je u 54. minutu smanjio na 5:1, minut kasnije Jočić je uzvratio za 6:1, a do kraja meča su Tripković i Đukanović uspeli da značajno ublaže poraz ekipe iz Sremske Mitrovića - 6:3 na ''Krovu''.

Od 18 časova se igraju još dve utakmice osmine finala Kupa Srbije, Crvena zvezda dočekuje niški Radnički, a u Novom Sadu ćemo gledati susret gradskih rivala, Novog Sada i Vojvodine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke