Kakav je Đukićev plan za Viktoriju? Pomenuo i Mesija...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 11.02.2018.
13:48
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Šef struke crno-belih otkrio plan rada u narednih nekoliko dana do meča sa Viktorijom Plzenj.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Kao što znate, Partizan i Viktorija igraju u četvrtak od 21:05h u Humskoj, a posle obavljenih priprema na Kipru, ekipa crno-belih odmaraće do sutra, kada će početi rad na završnim finesama i pripremi taktike za duel sa Česima.

U razgovoru sa novinarima, šef struke crno-belih Miroslav Đukić naglasio je da svoje igrače neće opterećivati gomilom informacija o narednom rivalu, ali i da se ne plaši ''špijuna'' iz Češke.

''Ne plašim se da će neko da špijunira Partizan. U fudbalu je sve javno. Svi znaju da kad Mesi uzme loptu, da će u 90 posto slučajeva da ide u levu stranu, ali niko ne može da ga zaustavi.

Tako i ovo, možete da znate koliko god hoćete kako protivnik igra, da sakrivate nešto, ali samo u kratkim crtama ću predstaviti ekipi kako igra Viktorija. Nikad ih neću opterećivati Viktorijom Plzenj. Ja hoću da moja ekipa bude spremna, da mi vodimo igru.

Nikad se ne bavim previše protivnikom, samo  u globalnim crtama kako igraju i na šta treba da obratimo pažnju'',
objašnjava Đukić.

Sutra se ekipa okuplja na prepodnevnom treningu, u utorak će se trenirati na stadionu, u sredu u ''Zemunelu'', a onda sledi karantin do početka utakmice u četvrtak.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan_PFC
Monday, 12.02.2018
01:00

zato sam cenio stanojevica, prostudira sa svojim timom svakog protivnika, nema potcenjivanja ni ako je drugoligas, i ekipu postavi prema njima, ali uvek ofanzivno

avatar
Sunday, 11.02.2018
15:40

Isto kao što mi hoćemo hoće i oni da vode igru. Isto forsiraju visok presing samo što su uigraniji, duže na okupu, ranije počeli pripreme, odigrali više pripremnih i protiv jačih protivnika od nas. Nadam se da smo Uroševićem rešili problem levog beka ali ćemo biti bez Evertona i sa Zdjelarom i Pantićem koji zbog lakših povreda nisu 100% spremni. Viktorija je sačuvala tim i pored odličnog napadača Krmečnika dovela novog napadača Čorija za milion evra. Vakulka nažalost nismo registrovali, a Ivanović je jedan od igrača koji ne paše sporoj odbrani Viktorije čiji štoperi stoje previsoko, a bekovi kasne da se vrate, pogotovo desni. Taktička disciplina cele ekipe defanzivno uz polukontre preko brzih Jankovića i Ivanovića po levoj strani su možda i ključ dvomeča. Naravno treba i odbraniti njihovu dobru ofanzivnu prekid igru.

avatar
deki trbic
Sunday, 11.02.2018
15:20

Prolazimo dalje!

avatar
Al(a)din
Sunday, 11.02.2018
14:50

Robena na istoj fori vec godinama niko ne moze zaustaviti. To je umetnost