Kakav poklon Lige konferencija navijačima Partizana! Izbor je počeo, uključili se i stranci!

Autor: Darko Mitrović
petak 31.12.2021.
16:59
Izvor: Sportske.net

Nekoliko sati pred doček Nove godine, u Ligi konferencija misle na Partizan.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Protekla, 2021. godina je istorijska za Ligu konferencija, novoosnovano takmičenje UEFA, a deo te istorije je i beogradski Partizan koji je uspešno odigrao grupnu fazu takmičenja i u februaru ćemo crno-bele gledati u borbi za plasman u osminu finala protiv Sparte iz Praga.

Liga konferencija očigledno ceni Partizanov učinak i doprinos popularnosti ovog takmičenja, pa je ovog popodneva, nekoliko sati pred doček 2022. godine posvetila pažnju upravo Partizanu.

Naime, Liga konferencija je na svom zvaničnom Tviter nalogu pokrenula anketu sa pitanjem - koji je najbolji Partizanov fudbaler svih vremena?

Navijači su već počeli da glasaju za nedavno preminulog Mocu Vukotića, zatim Predraga Mijatovića i druge, a zanimljivo je da su se u anketu uključili i pojedini holandski navijači, koji odlično pamte igre Danka Lazovića u Fejenordu i prerano preminulog Dejana Čurovića u Viteseu.

Iz aktuelnog sastava, glas je za sada dobio i kapiten Lazar Marković, a u prilogu možete da date i svoj doprinos ovoj anketi.

*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke