Kakav preokret u Kruševcu, Pazar imao igru i rezultat, Napretku tri boda!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 06.10.2024.
15:57
Izvor: Sportske.net

Pobeda Napretka posle sjajnog drugog poluvremena!

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Pobeda Napretka u okviru 11. kola domaćeg šampionata i to posle velikog preokreta protiv Novog Pazara, bilo je 2:1 (0:1)!

Daleko bolji u prvom poluvremenu bio je Novi Pazar, sjajnu šansu je propustio Mršić, potom je Bojat pogodio prečku posle centaršuta, a priliku je pre toga imao i Vidaković. 

Golman Balević je definitivno bio najbolji pojedinac Napretka u prvom poluvremenu, ali je poklekao u finišu. 

Novi Pazar je stigao do prednosti u samom finišu prvog poluvremena. 

Odlična je to bila polukontra, Adem Ljajić je bio na levoj strani, poslao je sjajnu loptu na drugu stativu gde je bio Antvi koji pogađa za 0:1!

Stevanović je rešio da menja, odmah je na poluvremenu ubacio Bastajića i Obradovića što mu se odmah isplatilo. 

Iz prve ozbiljnije akcije pred golom Pazara, gol u mreži gostiju, Bastajić je iskoristio šansu i pogodio za 1:1 u 49. minutu. 

Napredak je krenuo veoma dobro u drugom poluvremenu i novu šansu je propustio Obradović posle odličnog ubacivanja Marjanovića sa desne strane. 

Domaći su bili neuporedivo opasniji u odnosu na prvo poluvreme, u 80. minutu beležimo šansu za Miletića koji je možda mogao i bolje da reaguje, odnosno da doda loptu na stranu, odlučio se za šut i Popović ga je odbranio. 

I onda gol u nadoknadi vremena i šok za Pazarce, posle kornera Marjanovića, odličan skok i dodavanje do Krstića koji iz blizine hvata volej i šalje loptu u mrežu za konačnih 2:1!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke