Kako će ''grobari'' reagovati zbog Vranješa? Kralj ne očekuje probleme...

Autor: Darko Mitrović
subota 27.05.2023.
17:41
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Prva reakcija iz Partizana posle današnjih medijskih najava.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Potpuno neočekivano, pred kraj ove sezone pojavila se informacija da bi nekadašnji defanzivac Crvene zvezde Ognjen Vranješ mogao da pojača Partizan.

On je poslednji angažman imao u Turskoj, ali posle katastrofalnog zemljotresa u toj zemlji njegov klub je okončao sezonu i na leto će prpmeniti sredinu. Mnogima je u prvi mah izgledalo da je u pitanju samo jedna neosnovana spekulacija, ali se danas ispostavilo da zaista postoje kontakti Vranješa i uprave Partizana, a to je u razgovoru za ''Informer'' potvrdio i sportski direktor crno-belih Ivica Kralj.

''On je interesantan igrač, iskusan igrač. Igrao je za AEK i Anderleht, ali još ćemo videti. Bilo je kontakta, ali nismo razgovarali sa njim. Za sad samo razmišljamo o njemu, ali i o mnogim drugim igračima'', izjavio je Kralj.

A ako do zvaničnog dogovora zaista dođe, postaviće se pitanje kako će na to reagovati navijači Partizana, s obzirom da je Vranješ na početku karijere igrao u Crvenoj zvezdi, a uz to se danas na društvenim mrežama mnogi prisećaju i nekih oštrih izjava na račun Partizana.

Kralj u tome ne vidi problem.

''Igrao je za Crvenu zvezdu kad je bio klinac. Ukoliko bi nas pojačao, verujem da bi navijači prepoznali da je došao da nam pomogne i da tu ne bi bilo nikakvih problema'', zaključio je Kralj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke