Kako će izgledati žreb ako Zvezda i Partizan prođu dalje? Projekcije već napravljene!

Autor: Darko Mitrović
subota 14.08.2021.
16:29
Izvor: Sportske.net

Zvezda će svakako igrati u grupnoj fazi, pitanje je samo kojoj.

Epa/Salvatore Di Nolfi
Epa/Salvatore Di Nolfi

Povezane vesti

Kvalifikacije za evropska takmičenja ulaze u samu završnicu, a od ukupno četiri, na sceni su ostala jo dva srpska predstavnika, Crvena zvezda i Partizan.

Doduše, Zvezdu nećemo gledati u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona posle poraza od Šerifa u Tiraspolju, ali je srpski šampion dobio drugu šansu, da se preko rumunskog Kluža domogne grupne faze Lige Evrope.

Što se Partizana tiče, crno-beli su uspeli da eliminišu neugodini Soči, pa im ostaje još da savladaju portugalsku Santa Klaru i u tom slučaju ćemo ih gledati u grupnoj fazi Lige konferencija.

Do kraja meseca dobićemo taj epilogm, nadamo se povoljan po naše najbolje klubove, a u slučaju da tako bude, Crvena zvezda bi zauzela mesto u drugom šeširu za žreb grupa Lige Evrope, dok bi Partizan najverovatnije bio smešten u drugi šešir za žreb grupa Lige konferencija.

Navikli ste već da znatno pre žreba projekcije kako bi on mogao da izgleda možete da pronađete na Tviter nalogu ''Playtony'', tako je i ovog puta, što možete da vidite u prilogu.

Tako bi, na primer, Zvezda u Ligi Evrope mogla da igra, na primer, sa Napolijem, Marsejom i Galatasarajom, što bi bila neka od najtežih opcija.

Partizan bi, ako se plasira u Ligu konferencija, mogao da se nađe u grupi sa, na primer, Totenhemom, Legijom i Kairatom. I tu smo izabrali jednu od najtežih i najatraktivnijih opcija.

Ostale možete da pronađene na pomenutom Tviter nalogu. Zanimljivo je i da bi se Zvezda našla u prvom šeširu žreba za Ligu konferencija ukoliko bi u plej-ofu Lige Evrope ispala od Kluža, ali tu opciju ne bismo sada da razmatramo.

*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke