Kako će Partizan reagovati ako Zvezda dovede Dragovića, Prijovića i Kolarova?

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.05.2021.
16:26
Izvor: Sportske.net

Da li to menja Partizanove letnje planove?

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

S obzirom da je Partizan četvrtu sezonu uzastopno ostao bez titule, navijači crno-belih s pravom očekuju da se naredne sezone poredak na vrhu tabele promeni i da Stanojevićev tim skine Zvezdu sa trona.

Sudeći po informacijama koje iz Zvezde stižu i pre kraja ove sezone, stiče se utisak da će aktuelni šampion naredne sezone biti još jači, ukoliko crveno-beli realizuju plan da u svoje redove tokom leta dovedu tri Aleksandra - štopera Dragovića, levog beka Kolarova i napadača Prijovića. Zato bi i od Partizana trebalo očekivati velike stvari u predstojećem prelaznom roku.

Crno-beli za sada ne otkrivaju imena igrača za koje su zainteresovani, ali trener Aleksandar Stanojević je nedavno otkrio da će Partizan pre svega angažovati napadača sa kojim je blizu konačnog dogovora, kao i još par fudbalera na nekim drugim pozicijama.

U međuvremenu su se pojavile informacije o pomenutim Zvezdinim ''bombastičnim'' pojačanjima, a da li to i na koji način utiče na Partizanovu letnju stragetiju, šef struke crno-belih objasnio je na današnjoj konferenciji za medije.

''Obraćam pažnju, naravno, kako da ne. Mi imamo našu strategiju i želje šta je nama potrebno. Naravno, ako se oni pojačaju, i naša želja je da to podignemo na viši nivo, u skladu sa mogućnostima. Pratimo, to je prirodno, ali generalno ne rukovodimo se time. Imamo našu strategiju i jasno smo rekli šta nam je potrebno'', izjavio je Stanojević.

''Slučaj Asano'' bio je najzastupljenija tema današnje konferencije, a šta je trener Partizana rekao o postupku Japanca, možete da pročitate OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke