Kako izgleda skauting karta Stefana Mitrovića?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 18.07.2022.
19:45
Izvor: Sportske.net

Skautiran je Stefan Mitrović vrlo dobro...

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Jedan od fudbalera koji su zadivili fudbalsku Srbiju u prethodnoj sezoni bio je i Stefan Mitrović, a ove sezone je sve došlo na naplatu. 

Ovaj momak je potpisao za Crvenu zvezdu, plaćen je pola miliona evra, koliko je iznosila klauzula za njegovo obeštećenje. 

Radi se o levokrilnom napadaču, ali može da odigra i kao ofanzivni vezni i lažna devetka. 

"Serbian football scout" je na Tviteru objavio i kako je izgledao skauting ovog fudbalera, koje su mu prednosti, koje mane.

Ono što izdvajaju jesu driblinzi, ima ogroman procenat uspešnosti kada se upusti u duel sa protivničkim fudbalerom, možda su najbolje to na sebi osetili i fudbaleri Partizana. Izdvaja se i njegova završnica koja je odlična, ali što se napada tiče, čini se da najviše mora da poradi na centaršutevima. 

Naravno, defanziva mu nije jača strana, ali se od tih strana ističe njegov dobar skok i dueli u vazduhu, ali i blokirani udarci koji su neretki. 

Kreiranje šansi i snaga su stavke navedene kao slabosti, a najbolji je kada se radi o brzini, ubrzanju, agilnosti, kretanju bez lopte, završnici, driblingu i prijemu lopte. 

U AdmiralBetu se možete kladiti i na osvajača Lige šampiona, da li je vreme za Mančester siti? Ako mislite kao i mi, kvota je 3,65.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke