Kako je Deki pokazao svoju veličinu posle Ibrinog poziva

Autor: Darko Mitrović
nedelja 20.06.2021.
17:04
Izvor: Nova.rs

Nije pravio nikakav problem.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda je ovog leta ostala bez veoma važnog člana stručnog štaba, Miloša Milojevića koji je prihvatio poziv švedskog Hamarbija gde je sada u ulozi prvog trenera.

Znate već da je Zlatan Ibrahimović suvlasnik ovog kluba i upravo je as Milana imao ključni uticaj da se Milojević iz Zvezde preseli u Hamarbi.

Milojević je to i potvrdio u razgovoru za portal ''Nova.rs'' i pritom izrazio veliku zahvalnost Dejanu Stankoviću što je prihvatio ovakav rasplet posle razgovora sa Ibrahimovićem. I ne samo što je prihvatio, nego je Milojeviću dao i važne savete.

''Tu moram da se zahvalim pre svega Dekiju, sve mi je iskreno rekao, šta i kako, najiskrenije mi je pomogao, mislim da je njegova težina, ime, prijateljstvo sa Ibrom, dosta značilo kada ga je Zlatan zvao da ga pita o meni. I fudbalski, trenerski, ljudski, mislim da je to bilo jako bitno. U tom pogledu, samo imam da se zahvalim Misteru i da mu poželim da se igra grupna faza Lige šampiona, iako nije ni smak sveta Liga Evrope. Želim mu uspehe i da bude zanimljivo, bilo bi super pred publike, da se navijači malo raduju“, izjavio je Milojević.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke