Kako je komentator iznervirao Nađa pred Njukasl:''Cepalo se sve u meni!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 18.07.2021.
20:14
Izvor: TV Arena sport

Mnogo zanimljivih detalja iz svoje karijere otkrio je večeras Albert Nađ.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Povezane vesti

Bilo je veoma interesantno slušati njegove anegdote iz reprezentacije, a ništa manje ubedljiv Albert Nađ nije bio ni kada je govorio o svojim klupskim uspesima sa Partizanom.

Naravno, tu u prvi plan izbija legendarni dvomeč sa Njukaslom iz 2003. godine, kada su crno-beli posle penal-serije ostvarili istorijski uspeh, svoj prvi plasman u Ligu šampiona.

Revanšu je prethodila i zanimljiva konverzacija koju je Nađ imao u avionu sa komentatorom RTS-a Predragom Strajnićem posle čega je pala i opklada.

''Krenuli smo, onako, kao jaganci na klanje. Partizan prethodno nije imao većih uspeha u Evropi, što kažu naši najveći rivali bili smo 'odlikaši' kad izađemo u Evropu, primali smo po pet golova od Slavije, Rapida, Kroacije, što je najbolnije. Neću da hvalim samog sebe, ali sam pred Njukasl imao neko samopouzdanje, jer mislim da smo i u prvoj utakmici zaslužili bolji rezultat.

Oko tri sata smo putovali, bio je i komentator Strajnić sa nama i u jednom trenutku me pita:

'Je li, Adi, šta misliš?'

'Ulazimo u ligu šampiona', odgovorim ja.

On se onako nasmeje, haha, a mene to tako pogodi, cepalo se sve u meni. Onda ga pitam onako malo drsko: 'Šta se smeješ? I kažem mu: 'Slušaj, kladimo se. Ako ne uđemo u Ligi šampiona, plaćam kompletnom avionu večeru, a ako uđemo, ti meni plaćaš pivo. Na kraju utakmice, on je i apostrofirao to'', otkriva Nađ tokom gostovanja u emisiji ''Kao nekada'' na TV Arena Sport.

Legendarni defanzivac Partizana Taribo Vest bio je priča za sebe u tim trenucima.

''Čuveni Taribo Vest, legenda! Tokom penal-serije svi mi stojimo zagrljeni i kad su oni promašivali radujemo se, kad smo mi davali golove, opet se radujemo. Taribo Vest nijednog momenta nije imao nikakvu reakciju, ali nijednog momenta! Samo je nešto mrmljao u bradu. Ali, kad je Ćirković dao gol, niko nije mogao da ga stigne. Moj Bog će nama pomoći', rekao nam je u poluvremenu. I izgleda da nam je stvarno pomogao'', dodao je Nađ.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke